Hi @MiroslavRankovic thanks for sharing. Is this your home town? I was in Belgrade for 3 days in July 2017 and absolutely loved it. My wife and I enjoyed the city, people, food, and so much more.
Да , то је у мом родном Београду. Спортски клуб са дивним рестораном. Налази се у Земуну. Брод је привезан на најлепшем делу обале са дивним погледом на речну аду.
Zdravo @MiroslavRankovic ,
Drago mi je videti da ste iz Srbije i da živite u Beogradu. Ja sam nekoliko puta bila u Beogradu i puno mi se je sviđalo. Bila sam na Kalemegdanu i na Zemunu, također na Adi. Bit će mi drago videti vaše slike iz Beograda.
Čini mi se da ste se uskoro učlanili u našoj zajednici Local Guides Connect, zato šaljem vam informaciju o programu: Savjeti: Kako koristiti zajednicu Local Guides Connect, a ovdje se možete pretstaviti u zajednici.
Molim vas imajte u vidu da se ovde preporučije korištenje vaših slika i videa. Nije dozvoljeno korisiti tuđe slike. Pogledajte ovdje pravila zajednice.
Možete isto tagovati ostalih članova zajednice kada prvo stavite @ ispred njihovih imena. Na taj način oni će dobiti poruku i saznati da im se želite javiti. Ukoliko imate neka dodatna pitanja, slobodno mi se obratite, ali pre toga pretražite najčešća pitanja u zajednici.