Dla mnie jest to nowy sposób dzieleniem się widzenia świata. Świata, który chcę się dzielić z innymi, poprzez przekazanie swojego postrzegania otoczenia. Także patrzenia na świat oczami innych. Pięknem i prawdą należy się dzielić, a to umożliwia ten program. Czasami mały detal mówi o miejscu dużo więcej niż pocztówkowe zdjęcie z przewodnika. Często łapię się na tym, że nawet nie mając aparatu fotograficznego ze sobą, patrzę na konkretne miejsce jakby przez obiektyw. Potem myślę, czy tam wrócić, jak zrobić kadr, czy warte jest udostępnienia. Gdy widzę, że moje zdjęcie staje się popularne, to znaczy, że z wieloma ludźmi mamy podobne spojrzenie, lub zdołałem kogoś zainteresować konkretnym miejscem. To wspaniale uczucie
1 Like
Hi @Jurkopolin
Thank you for your post. It seems it’s an application for this year’s event Connect Live 2020. In order to participate in this Event, your Connect post must be in English.
Make sure you read our guidelines on writing a great application for Connect Live. Follow these tips to create your Connect Live 2020 Video Application.
Don’t forget to check our tips on creating Google Maps lists, which will be an important part of your Connect Live application.
Thank you for this note @DanniS . I have improved the new entry in English