З Калядамі і надыходзячым Новым 2024 годам!
Дзве святочна ўпрыгожаныя ёлкі ў адным месцы - адна на зямлі, а другая пад зямлёй.
Святочна ўпрыгожаная ёлка ў гандлёвым цэнтры “Сталіца”.
Святочна ўпрыгожаная ёлка на плошчы Незалежнасці.
З Калядамі і надыходзячым Новым 2024 годам!
Дзве святочна ўпрыгожаныя ёлкі ў адным месцы - адна на зямлі, а другая пад зямлёй.
Святочна ўпрыгожаная ёлка ў гандлёвым цэнтры “Сталіца”.
Святочна ўпрыгожаная ёлка на плошчы Незалежнасці.
Ich liebe so farbenfrohe Bilder die großen Kugeln runden das Bild der Weihnachtsbäume ab
Дзякуй за водгук.
Шары сапраўды вельмі прыгожыя, пры гэтым яны яшчэ і вельмі вялікія. Ёлка вышынёй у тры паверхі гандлёвага цэнтра вельмі прыгожа ўпрыгожана. Увайшоўшы ў гандлёвы цэнтр трапляеш у святочную казку.
Hello @Tatsiana_T , thank you for sharing. Are these very effective and beautiful photos yours? If so, I would like to know which camera you used to take these photos. Your country is one of the countries I want to visit because I know that the people are very friendly and smiling. I hope I will have the chance to visit one day.
Дзякуй за ваш водгук і падтрымку.
Населеныя пункты Беларусі былі моцна разбураны падчас Другой сусветнай вайны, уся краіна ляжала ў руінах. Сёння ў Беларусі адрэстаўравана мноства аб’ектаў гісторыі і культуры, некалькі аб’ектаў уключаны ў спіс ЮНЕСКА, пастаянна будуюцца сучасныя аб’екты. Нашым гасцям вельмі падабаецца сталіца краіны Мінск - мноства славутасцяў, шырокія праспекты і асабліва “сталінскі ампір”.
Беларусы вельмі гасцінныя, прыязныя і самае галоўнае талерантныя.
У Беларусі не прынята хадзіць па вуліцах з фотаапаратам, таму ўсе фатаграфіі я раблю на смартфон Redmi Note 8T: 48 Мп HD; чатыры AI-камеры; Qualcomm Snapdragon 665; звышшырокавугольная камера з кутом агляду 120 ° і функцыяй карэкцыі скажэнняў; стабілізацыя здымкі ў начным рэжыме; партрэтны рэжым; панарама і шмат іншых функцый. Далее яны загружаюцца ў Google photo і я апрацоўваю фатаграфіі пры дапамозе прыкладанняў, магчыма недзе нават залішне, але мне хацелася б каб мае фатаграфіі былі падобныя на паштоўкі.
У такіх месцах як Гандлёвы цэнтр Сталіца складана зрабіць дрэнныя фатаграфіі - бо гэта сапраўды вельмі прыгожа - вельмі вялікія рознакаляровыя шары і ёлка вышынёй у тры паверхі гандлёвага цэнтра вельмі прыгожа ўпрыгожаная і мігатлівая рознакаляровымі агнямі, і гэта ўсё пад зямлёй, а над ёй на зямлі яшчэ адна прыгажуня - рэдкі выпадак, ці не праўда?!
Калі прыедзеце ў Беларусь буду радая з Вамі сустрэцца!
Thank you very much for your reply @Tatsiana_T . I had many friends from Belarus, especially those who came to the south of Turkey, to cities such as Antalya and Alanya, with whom I made friends. They were all very cute and friendly people. I hope I can visit your country and meet you too.
![]()
Que espectaculares imágenes, felices fiestas y prospero año
У беларусаў Турцыя, а асабліва Анталія, адно з самых папулярных месцаў для адпачынку. Я не з’яўляюся прыхільнікам пляжнага адпачынку, мне хацелася б убачыць больш краін і славутасцяў, пазнаёміцца з іх гісторыяй і культурай. У 2019 годзе ў мяне была запланаваная паездка ў Стамбул, у горад з узрушаючай гісторыка-культурнай спадчынай, размешчанай на берагах праліва Басфор, які падзяляе Еўропу і Азію, паміж Мармуровым і Чорным морамі і дзе пражываюць звыш 15 млн чалавек. У Беларусі пражывае - 9 млн чалавек, а ў Менску - 2 млн чалавек. Але пачаўся COVID і ўсе вандраванні прыпыніліся…