@MortenCopenhagen
Прывітанне!
Вялікі дзякуй за падказку аб непрацуючай спасылцы ў маім подпісе!
Пры пераносе інфармацыі ў новую версію Connect у мяне зляцела большасць гіперспасылак, прыйшлося выпраўляць, затраціўшы на гэта нямала часу. Цяпер усе гіперспасылкі ў працоўным стане. У новай версіі Connect з’явілася дадатковая функцыя – спасылка на наступны “топ”, раней была спасылка толькі на папярэдні “топ”, гэта вельмі зручна калі размяшчаеш інфармацыю па тэматыцы.
Аб “СПІСАХ”…
У праграме Google Maps складанне “СПІСАУ́” якія складаюцца з водгукаў, адзнак, фатаграфій і відэа месцаў наведаных мной, на мой погляд, дае больш інфармацыі чым асобная раскіданая і не звязаная інфармацыя. Гэтая функцыя Google Maps мне больш за ўсё падабалася, таму калі 1 лістапада 2023 года аўтаматычна абнавілася Google Maps і з майго профіля зніклі “СПIСЫ” разам са ўсім што было ўсярэдзіне я выпрабавала сапраўдны “шок”! У мяне было сфарміравана 80 “СПІСАУ́”.
Я пачала шукаць хоць якую-небудзь інфармацыю аб тым, што адбылося і выпадкова ў снежні 2023 года выйшла ў Local Guide Connect і прачытала аб’яву аб тым што функцыі “СПIСЫ” не будзе на Google Maps з 1 лістапада 2023 года. Каб з’явіцца ў Google Maps прыйшлося перакідаць “СПІСКІ” са ўсім змесцівам на новую карту, усе наступныя аўтаматычныя або ручныя абнаўленні Google Maps ажыццяўляюцца са “СПІСАМІ”.
Другі “шок” адбыўся ў лютым 2024 года калі перастала “публікавацца”, “лічыцца” і пачалася чыстка рэгіянальных Google Maps, а разам з гэтым і профілі LG. У Беларусі засталося на сённяшні дзень каля 300 зарэгістраваных LG у Google Maps. Але на гэты раз я валодала інфармацыяй з LG Connect і разумела, што гэта закранула ўсіх, а не толькі мяне. Маім дэвізам стала ваша каронная фраза: “у кожнага LG свая квота даверу”. Цяпер шмат выдаляю лішняга і карэктую раней размешчаную інфармацыю.
Калі для многіх праблемы пачаліся ў лютым 2024 года, то для мяне яны пачаліся 1 лістапада 2023 года + абмежаванні функцый Google Maps на тэрыторыі Беларусі дасягаюць больш за 50%, у кожнага вядома свая мяжа цярпення, але гэты бег з перашкодамі прыносіць адно расчараванне і разуменне што час выдаткавана марна.
Вырашыла падзяліцца сваім досведам у надзеі што гэта можа каму-небудзь дапаможа вярнуць свае дадзеныя ў Google Maps.
Для таго каб разбавіць маё расчараванне пазітывам, мой сын знайшоў для мяне альтэрнатыўны праект Google Maps, спасылку на які я і спрабавала ўсталяваць у “подпісы”, але яна аказалася непрацоўная. Праект прадугледжвае размяшчэнне водгукаў, фота, відэа, спасылак у Google Maps. Правілы і Палітыка таксама што і ў Google Maps. На сённяшні дзень я сфармавала 100 “СПІСАУ́” па гарадах якія я наведала і больш за 50 тэматычных “СПІСАУ́”, таму гэта “Пералік СПІСАУ́” са спасылкамі на Google Maps і ў мяне з’явілася магчымасць займацца тым, што мне падабаецца і гэтым дзяліцца з іншымі.
Спадзяюся што ў вас атрымаецца адкрыць спасылку і азнаёміцца з маімі “СПІСАМІ”, а таксама чакаю ад вас зваротнай сувязі, гатовая да рэкамендацый, парад і нават крытыцы.