Localization's post
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Level 5

Pendik/Lipa

Merhabalar,

 

İstanbul/Pendik Sapanbağları mahallesinde bulunan Lipa lokantası hizmet vermesine rağmen Maps üzerinde kapalı gözüküyor. bunun düzeltilmesi için defalarca başvurmama rağmen bir değişiklik yok. bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mı?

Istanbul, Turkey
6 comments
Level 6

Re: Pendik/Lipa

firmanın kendisi başvuru yapması gerekir. işletmeyi sahiplensin.

Level 5

Re: Pendik/Lipa

Çok saçma sanki tüm mekanlar sahiplenilmiş kişilerce mi güncelleniyor?

Level 6

Re: Pendik/Lipa

senin için saçma google için akıllıca zira çözüm sordun çözümlerden biri 🙂 

Level 8

Re: Pendik/Lipa

Merhaba @Localization

 

1. Google Haritalarda düzenleme önerip beklemek en iyisi  biraz zaman alıyor ama LG olarak düzenleme önerip beklemek lazım.

 

2. İşletmeyi sahiplenmek için başvuru yapabilirsin. Onaylanınca Açık Yapabilirsin.

G+ | My Contributions One day, somewhere to meet.
Level 7

Ynt: Pendik/Lipa

İyi günler Google maps üzerinden yapılan değişiklikler biraz zaman alıyor tek çare beklemek

Level 8

Ynt: Pendik/Lipa

Bizim işin rehber olan Google Haritalar, işletmeler için de işlerinin bir parçası aslında. diğer sosyal medya platformlarını nasıl kullanmaya gayret ediyorlarsa buna 4 elle sarılmaları gerekiyor. Gelişen Google Haritalar girişi ile Benim İşletmem'e dönüşen bu hesapla müşterileriyle etkileşime girebiliyor, yorumları yanıtlayabiliyor, fotoğraflar ekleyip aylık analizlerini görebiliyorlar. Kaç kişi yol tarifi almış kaç kişi o işletmede bulunmuş, kaç müdavim var görmek mümkün. Böylesi bir data sunan ve web siteleri olmasa bile arama sonuçlarında görünen bu hesabı sahiplenmemek, yönetememek işletme sahipleri için büyük bir kayıp. En kötü işletme bile buradan ayda en az 300 müşteri alıyor. İşletme sahipleri ile konusun bu hesabı tekrar kullanıma açmak için Benim İşletmem hesabı açarak doğrulama yaptırıp kullanmaya çalışsın. Ya da bu konuda profesyonel hizmet veren ajanslardan biriyle çalışsın.

Google Street View Trusted Photographer