Praznujemo Radi Tradicijo… Največji Krščanski Praznik Je Velika Noč…
Domača Župnijska Cerkev Sveti Tomaž…
Kot Google Lokalni Vodnik 9 Stopnje Sem Obiskal Kar Nekaj Cerkev In Opazoval Ljudi…Tudi Koprska Stolnica Je Lepo Odprta Ter Razsvetljena Za Osebno Molitev In Uravnavanjem “Srčne” Drže…
Po Domače ~ Cerkev Molitev ali Gostilna Hrana…
Že Lep Čas Preveč Zatemnjena Mariborska Stolnica In Preveč “Plašno” Se Počutim… Bi Rekel ~ Hočem Malo Zasebnosti v Cerkvi Pa “Temačnost” Moti Molitev…
Zelo Prijetna Ali Najlepša Je Bazilika Maribor ali Ta Stranski Vhod In v Notranjih Prostorih Vidimo Javna Oznanila ali Njihove Aktivnosti… Čez Teden Ob 9:00 Sveto Mašo In Možnost Spovedi…
Piran Cerkev Tudi Izredno Lokacijska Turistična Točka… Pa Imajo Lepo Odprto Glavna Vrata In Nato Zaprto Sprehajanje Po Cerkvi ali Lahko Vidiš Oltar In Notranje Prostore Ostalo Ne…
Ljubljanska Katedrala…
Kaj Pa Kristjani In Praznovanje…
Malo Sem Pogrešal Internet Objave Vabila Za Veliki Teden In Trodnevje…
Posebaj Turistične Pisarne Veliko Internet Promovirajo Objekt Cerkev ~ Medtem Pa Pozabijo Na Njihove Najpomembnejše Dogotke In Ljudi… Župnik ~ Duhovnik Ne Predstavijo v Svojih Objavah ali Ko Se Izračunavajo Internet $ Priliv Jim Občina Ali Pisarne € Vzamejo Zase…
Recimo ~ Piran In Pogled Na Cerkev…
Ogromno Turistov Obišče Mesto In Slikanje Ter Amen…
Kaj Pa Denar Od Oštevilčenega Objekta ali Google Maps $ Variante…
Veliko Internet “Prenovo” Je Sprožila Nova Politična Oblast V Sloveniji Pod Vodstvo Premier Dr. Robert Golob www.gov.si ali Stranka Gibanje Svoboda …
Po Njihovih Internet Objavah Vidim Dialog Cerkev ~ Država Ter Zame 1Menedžer Ki Upravlja € Finance… Predhodne Premieri Vlade Republike Slovenije So Bi Izučeni Politiki Brez Znanja Gospodarjenje z Mednarodno Denarnimi Tokovi Ali Internet € Tok Prilivi Odhodki Kot Vodenje Podjetja In Države …
Zadovoljen Državljan Tudi Lepo In Hvaležno Moli ali Praznuje Največji Družinski Praznik ~ Veliko Noč…
Vsem Mojim Prijateljem Kristjanom Širom Po Svetu Tako Želim Blagoslovljene Velikonočne Praznike…
Srečno @Perko