درخواست کمک

باسلام خدمت همه دوستانم.چند وقتی بود که مرورهایم نمایش نداشت و به همین خاطر فرم را پر کردم و خوشبختانه مرورهایم نمایش داده شدند و طبیعتاً نشان مرورکننده خبره و پیشگام خبره رانیز دریافت کردم.اما بعد از گذشت چند ساعت نشان پیشگام از بین رفت در صورتی که نظرات همچنان نمایش داده میشوند و میدانم که نشان پیشگام نیاز به نوشتن اولین مرور دارد و من این مرورهای را دارم و خوشبختانه نظرات هم نمایش دارند .مشکل کجاست؟ایا نیاز هست که مجددا فرم پر کنم؟

۲.تمام مرورهایم با عکس بودند حالا که مرورهای نمایش دارند عکس‌هایشان نمایش ندارند.برای این چیکار کنم؟

۳.پر کردن فرم برای عکس و مرور پشت سر هم و در یک روز ایرادی ندارد؟

۴.از دوستانم که راهنمای محلی هستند دیدم که نظرات و عکسهاشون به خوبی نمایش داده میشوند و مشکلی ندارند چرا فقط برای من یا کسان دیگری این مشکل وجود دارد؟

با تشکر

1 Like

درود

۱.

این‌طور که می‌بینم در حال حاضر هیچ یک از نظرات شما به صورت عمومی نشان داده نمی‌شود، بنابراین دلایل برچیده شدن نشان پیشگام خبره، همین است.

بله. برای بررسی دوباره نیاز هست که فرم دوباره پر شود

۲.

این مشکل هم برای خیلی‌ها ایجاد شده است. نمایش نیافتن عکس‌ها را هم باید در فرم اعلام کنید.

۳.

در فرم امکان تیک زدن نظر یا عکس یا هر دو هست. بنابراین با یک بار پر کردن فرم هر دو زمینه، قابل بررسی هستند و نیاز به پر کردن جداگانه نیست.

۴.

خیلی از کاربران مشکلی در نمایش عکس‌ها و نظرات ندارند و خیلی‌ها هم دارند! خیلی‌ها هم بخشی از نظرات یا عکس‌هایشان نمایش داده نمی‌شود. فلسفه‌ی شکل دادن فرم بازبینی هم همین هست تا اگر اشتباهی رخ داده برطرف شود. مثلا برای خود من هم این مشکل هم‌چنان پابرجاست و حتی با وجود دو بار رفع مشکل، مجددا این ایراد ایجاد شده و پر کردن دوباره‌ی فرم هم هنوز اثری در نمایش یافتن بسیاری از نظرات و عکس‌ها نداشته.

در هر صورت با تغییرات سیستمی و تصمیم‌گیری‌های هوش مصنوعی مواجهیم و ما هم با مشارکت‌ها، بخشی از این روند آموزش ماشینی هستیم. گاهی خسته‌کننده هست اما باید از این جهت کمی صبور باشیم :wink:

ممنونم راهنمایی بسیار خوبی بود