درخواست کمک

۱.سلام علامت نارنجی راهنمای محلی از پروفایلم پاک شده لطفا راهنمایی کنید که علت چیست من کاری خلاف قوانین(البته به نظر خودم)انجام ندادم و نمیدانم مشکل از کجاست.

۲.چه کاری باید انجام دهم؟

۳.نظراتی هم که نوشتم همگی واقعی و طبق تجربه شخصی از مکانها بوده و بیشترشان با عکس بوده اما نمایش ندارند.

۴.https://maps.app.goo.gl/XpAJ7zxoAUuqN6dEA این لینک را هم وقتی در فرم پر میکنم یک پیغام خطا میدهد و کپی نمیشود.مشکل کجاست؟

سلام @Behroz2

این نمایش نیافتن نشان سطح راهنمای محلی، صرفا یک مشکل گرافیکی در اپلیکیشن و در برخی دستگاه‌هاست و یک موضوع همگانی و البته موضوع مرتبط با قطع دسترسی نیست. در دسکتاپ به خوبی نمایش داده می‌شود. در گوشی هم از به‌روز بودن اپلیکیشن و نرم‌افزار گوشی مطمئن باشید و در به‌روزرسانی‌های بعدی هم وضعیت نمایش در اپلیکیشن را بررسی کنید

این‌طور هم که می‌بینم عضویت شما در برنامه‌ی راهنمای محلی هم معلق نشده و مشکلی از این جهت نیست. زمانی که عضویت کاربری تعلیق شود، اغلب قادر به ورود به انجمن هم نخواهد بود

اما بسیاری از نظرات شما (و نه همه) توسط سیستم هوشمند فیلتر شده است. درباره‌ی نظراتی که عمومی هست، نظرات بدی ندارید اما می‌تواند بهتر و دقیق‌تر هم باشد. مثلا نیازی به بیان منطقه‌ی قرارگیری یک مکان نیست چون روی نقشه به روشنی مشخص هست. همین‌طور در موردی مثل فروشگاه نفت، بیش از توضیح درباره‌ی مکان یک توضیح کلی درباره‌ی موضوع فروش نفت نوشته‌اید در صورتی که روی نقشه باید توضیحات درباره‌ی خود مکان و خدماتش باشد. این اطلاع‌رسانی امسال درباره‌ی قواعد کلی نوشتن نظر را همیشه درنظر داشته باشید و برای نوشتن یک نظر خوب هم این راهنما کمک‌کننده است

اگر همه‌ی این موارد را رعایت کردید و باز هم در نمایش نظرات مشکلی بود، می‌توانید فرم مخصوص را پر کنید و البته لینک به پروفایل باید لینک کامل باشد، نه لینک کوتاه شده. برای دیدن لینک کامل به پروفایل نقشه، باید نقشه‌ی گوگل را در مرورگر (دسکتاپ یا موبایل) باز کنید و سپس از منو روی مشارکت‌های شما بزنید. همچنین این لینک، در پروفایل شما در همین انجمن قابل مشاهده است.

ممنون از راهنمایی.بسیار دقیق و عالی بود