Подорож Миколаївщиною

Усім привіт!
Сьогодні хочу поділитися історією цікавої подорожі нашої дружньої команди Місцевих експертів України.

На запрошення Тетяни Чичкалюк (Голови правління Асоціація лідерів туристичного бізнесу у Миколаївській області) ми відвідали Миколаївську область з метою актуалізації інформації на Google Maps та наповнення її візуальним контентом.
То ж вирушаємо у подорож!

Наш маршрут розпочався з аеропорту Бориспіль.

Чесно кажучи перший раз довелося подорожувати в межах України літаком.

Але економія часу просто вражаюча. Замість 7 годин в автобусі ми за 45 хв були вже у Миколаївському міжнародному аеропорту.

Під вечір тут майже не було людей. Тому зйомці панорам та фото ніхто не заважав.

З аеропорту, наша дружня компанія, автобусом попрямувала до Мигиї, а це майже 150 кілометрів.
То ж на місце прибули вже пізно вночі.
Переправа човном до острова - невеличкі посиденьки біля багаття - і пора відпочивати.

День 1.
Ранок розпочався зі смачного сніданку та зборів спорядження.
За планом в першій половині дня був запланований сплав Південним Бугом.

Прослухавши детальний інструктаж з техніки безпеки та перевіривши спорядження ми спустили човни на воду.
Декілька годин промайнули просто миттєво. Це незабутні враження подолання порогів Південного Бугу, стрибки зі скелі та купання в стрімкій течії річки.
Адреналіну отримано до наступного року ?

Але коли хтось активно відпочиває… треба комусь і працювати.

Правда @NickolayOmelchenko

?
Після таких пригод треба відновити сили та поїсти.
Дякуємо Кемпінгу “Рафтинг Тур” за цікаві пригоди та смачний сніданок і обід.

Далі за планом Арбузинський та Актовський каньйони.
Знову автобус та 70 км “чудових” доріг Миколаївщини.
Дороги дорогами, але ці місця того варті.
Краєвиди просто неймовірні. Особливо тут гарно під вечір.

Невеличка порада - прогулюючись цими місцями потрібно мати зручне взуття яке міцно тримається на ногах та не забувати про безпеку.
Окрім милування краєвидами також не забуваємо і про відцифровку місцевості. Знімаємо фото, Street View та аеропанорами.

Але довго перебувати в одній локації немає часу. Тому рухаємося далі. Ночуємо в Очакові, а це ще більш 170 км дороги.

І знову вже пізно вночі ми тільки прибуваємо до місця ночівлі.
Коротка вечеря (яка затягнулася на пару годин) та відпочинок.

День 2.
Підйом о 6 ранку та збір речей.
Сьогодні потрібно дістатися до Кінбурнської коси. З Очакова туди плавають човни та катери.
Нажаль через “морську хворобу” я не зміг відвідати ці чудові місця, але ось декілька фото моїх товаришів:

Можливо @JaneBurunina або @OlegKostyukevich більш детально розкажуть про цю подорож.

Друга половина дня у нас Коблеве.
Це дійсно курортне містечко. В сезон тут дуже багато відпочиваючих.
Але знову ж таки, ми приїхали не відпочивати, а працювати.
І за стандартною схемою перевірка достовірності інформації на Google Maps - фото - Street View - аерозйомка.
Ну і власне відпочинок та смачна вечеря в ресторані Бора-Бора.

Відпочинок це завжди добре, та потрібно рухатися далі.
Місце ночівлі TyliCamp на березі Тилігульського лиману.

День 3.
Новий ранок у чудовому місці.
Ферма “Устриці скіфії” це чудове місце де можна спробувати морепродукти.

Майстер клас та цікаві історії від майстрів устричної справи, відпочинок та сніданок на березі лиману, прогулянка на човні.
Пів дня релаксації!

Відпочивши вирушаємо до селища Радісний Сад. Тут відвідуємо та відцифровуємо Миколаївський коньячний завод.

Наступна фотографія чудово ілюструє як Місцевий експерт 10 рівня @AndriyDegula та Конект модератор @JaneBurunina намагаються безуспішно додати на мапу Громадський парк Перемоги.

Агов @Anonymoususer1 team так і повинно бути?

Прогулянка річковим трамваєм покращує настрій.

Відвідуємо Каплицю Аркаса та їдемо на вечерю до кафе Хуторок.
Далі переїзд до Миколаєва. Автобус Миколаїв - Київ. Та маршруткою додому.
Ось так і завершилася наша подорож.
Дякую усім за веселу компанію.
До наступних зустрічей!

#МандруйУкраїною

29 Likes

it was the coolest trip in my life

Ukraine is beautiful

8 Likes

Супер! :+1:
Отличны репортаж получился.

5 Likes

Чудовий пост, @AndriyDegula !

Дякую за теплі, як наше південне сонечко, спогади про нашу неймовірну подорож, працю та відпочинок!

Миколаївщина - мій рідний край, я тут народилася та живу. Було дуже цікаво подорожувати разом з Місцевими експертами України місцями, які я добре знаю, та відвідувати нові туристичні локації та історичні пам’ятки.

Складно повірити, що ми стільки встигли всього за три дні!

Дякую усім за чудову компанію! До наступних зустрічей!

#LetsGuide #LocalGuides #ПодорожуйУкраїною

5 Likes

@AndriyDegula

тепер чекаємо на відео репортаж! :wink:

2 Likes

great trip and the best team ever!

4 Likes

Здравствуйте @AndriyDegula

Спасибо за интересную пост. Действительно интересно прочитат вашу пост, желаю таких поездок (путешествии) больше и больше.

Удачи вам Андрей и @JaneBurunina

Привет из Кыргызстана :kyrgyzstan: :kyrgyzstan:

3 Likes

Надихає на мандрівку Україною

3 Likes

@AndriyDegula дякую за цікавий пост і гарні фото! Читаючи про подорож, не могла відірватися) Класні місця, я в жодному з них не була. Шкода, що не вийшло поїхати з вами.

2 Likes

Hi @AndriyDegula ,

Great reportage of your trip! Thanks for sharing it with us here. I can see you had a lot of fun camping, rafting, taking pictures. What was your favorite activity? :slightly_smiling_face:

I wanted to inform you that I added the language tag to your post so people looking for content in Ukranian will find it more easily. In this page you can learn more about it: How do I find posts in my preferred language?

3 Likes

Дякую @OlegKostyukevich , @JaneBurunina , @NickolayOmelchenko за чудову компанію. Сподіваюся, що будемо частіше збиратися.

@IhorVusyk тебе не вистачало. Давненько вже не бачилися.

@gandrabur_chik дійсно жаль, що у тебе не вийшло. Подорож була дуже цікава. МапКемп це набагато цікавіше ніж Мітап. Сподіваюся наступного разу дівчат буде більше у нашій компанії :wink:

@beka_knows Україна дійсно прекрасна. Сподіваюся, що ти колись будеш в наших краях і зустрінемося.

@GuramiDobrovolskyi мандруйте Україною та діліться своїми враженнями на Коннект. Покажемо всьому світу нашу чудову батьківщину.

6 Likes

@AndriyDegula , цікавий допис про чудову подорож! Одна з тих частин України, де я ще не була.

4 Likes

Дякую Андрей.

Конечно, я планирию путишествовать Украину.

Конечно, обязательно увидимся …

2 Likes

Wow! What an awesome trip @AndriyDegula !! It’s a shame that your seasickness stopped you from joining in some of the trips but nonetheless, I still envy you all that you got to enjoy such a wonderful experience! And it looks like such a great Local Guides community there too! Thanks for sharing this and I look forward to seeing posts from the other folks too!

3 Likes

супер

1 Like