Київ гостинний
Stantsiya Metro TARASA ShEVChENKA
Kostiantynivska St, 34, Kyiv, Ukraine
March 26, 2017 @ 11:00
Ідея фотопрогулянки: проставити на карті ті місця, які можуть бути корисні іногороднім та іноземним гостям міста, історичні пам’ятки, кафе, туалети, заглянем у дворики. Маршрут: станція метро “Дніпро” (на мості), - “Золоті ворота” - Львівська площа - Пейзажна алея - Десятинна церква - Володимирська гірка - арка дружби народів - станція метро “Майдан Незалежності” Рекомендую: попередньо до фотопрогулянки переглянути місця вдовж маршруту на Google карті, які мають найменшу кількість відгуків та фотографій. Брати з собою: фотоапарат, телефони з мобільним інтернетом та достатньо вільного місця для фотографування. Умови: Берете друзів без професійного фотоапарата - друзі можуть бути моделями, якщо забажають, але лише у форматі туристичної фотографії. НЕ ФОТОСЕСІЯ Додатково: по ходу фотопрогулянки будемо корегувати маршрут та враховувати побажання присутніх. Зайдемо у кавярню.
RSVP here
3 Likes
Собирайте побольше друзей
Продублировал сообщение в сообществе - Kyiv Local Guides
Есть еще небольшая листовка для участников мероприятий.
Можно распечатать, у кого будет возможность - Ссылка для просмотра
почему сбор на ст.м.Т.Шевченка, а начало маршрута на ст.м.Днепр? разные ветки, в разных частях центра…
Может лучше сразу на ст.м Золотые Воротах (Напр. Арома Кава есть где посидеть пока все соберутся)…
п.с. расшарил на ФБ kyivlocalguides localguides kyiv
1 Like
Погоджуюся. Якщо на Дніпро збираємось, то і писати треба Дніпро. А то я теж спочатку дивився на оцей маршрут, як баран на нові врата 
Что-то снова не активно подключаются все.
@Dmytro_Ya @Pilepina Вы хоть не пропустите, чтобы Киев не пас задних на этом форуме.
Как никак Евровидение скоро, многие захотят посмотреть что-то интересное. А мы ничего не показываем
шо таке “не пас задних”, стесняюсь спросить 
Столько уже было попыток провести встречи.
Люди ради прикола наверное создают их, другие на них приходят. А там нет никого. @PavelAsk
Будем исправлять ситуацию, определенно 
1 Like
Вот опять же, заходим в описание встречи - написано 12 дня.
Заходим в обсуждение, уже 11
Что подумает потенциальный участник, который захочет посетить нашу встречу? Да ну их нафиг, если они даже время точно поставить не могут. Я приду, а там нет никого))))
Это я говорю, как со стороны смотрится. Это не говоря уже о блуждающей точке начала маршрута (Шевченко-Днипро).
Мне кажется тут нужно делать совместно с Интересный Киев +interesniykiev участвовать в их экскурсиях и походу маршрута проверять все ли точки нанесены на карту… Так мы “убьем двух зайцев”, узнаем для себя много интересного о родном городе и за одно актуализируем данные на карте…
у меня все расписано, я и не отмечался что пойду… Я только указал на ошибку…
У меня к сожалению весна забита днями рождениями родственников… 
Мне кажется тут нужно делать совместно с Интересный Киев interesniykiev участвовать в их экскурсиях и походу маршрута проверять все ли точки нанесены на карту… Так мы “убьем двух зайцев”, узнаем для себя много интересного о родном городе и за одно актуализируем данные на карте…
Доброго дня всім коментуючим @Dmytro_Ya @PavelAsk . Помилка зі станціями суто технічного характеру, але є коментар в якому вказано чому саме так. Враховуючи, що подію я створюю вперше тому у мене не все ідеально і дуже важко розібратись з великою кількістю сторінок у гуглі з meet-ups, community, discussions. Поки набиваю руку. Підтвердіть будь-ласка ваш прихід на фотопрогулянку. Якщо більшості зручно зустрітись на “Золотих воротах” - тоді там і зустрінемось. Можете для більшої зручності додатись до мене у FB там обговоримо деталі.
@user_not_found wrote:
Вот опять же, заходим в описание встречи - написано 12 дня.
Заходим в обсуждение, уже 11
Что подумает потенциальный участник, который захочет посетить нашу встречу? Да ну их нафиг, если они даже время точно поставить не могут. Я приду, а там нет никого))))
Это я говорю, как со стороны смотрится. Это не говоря уже о блуждающей точке начала маршрута (Шевченко-Днипро).
Не побачила, що є такий “косяк”. І в жодному місці не вводила 11.00. Новачок!
Якщо ніхто не прийде - прийду сама на 12.00 на станцію метро “Дніпро” пофотографую, далі поїду на станцію метро “Золоті ворота” і далі по маршруту https://drive.google.com/open?id=1TKsK42n4vrVYX5_druIq4VuaUq0&usp=sharing - “Не впервой”, що робити, якщо так?
Маєте бажання? - Приєднуйтесь! І у фейсбук також з ним я вже раніше розібралась, а з Google поки не до кінця.
1 Like
Сьогодні перевели годинник. Я вже на місці. Якщо когось почекати - від пишіть одразу зараз!
1 Like
Дякую, @Dmytro_Ya за пораду. Пізно побачила Ваше повідомлення. Якось промоніторю +interesniykiev та можливо організуємо ще одну зустріч з поправками.
1 Like