Водопадите в Резервата "Северен Джендем"

В резервата Северен Джендем се намират около 30 водопада с височина над 20 метра.

Северен Джендем в Национален парк Централен Балкан

22 Likes

Здравей @YuliAtev ,

Уникална красота! Спомням си колко красиви бяха поляните и местността, и колко много коне с малки кончета имаше малко преди Джендема и по път за Райското пръскало. Наиситина уникално място за разходка. Бих искала да ви препоръчам да добавяте описание когато публикувате снимки, за да могат всички тук да прочетат повече подробности за мястото.

Освен това, за избегнете достигане на максимума от 1000 снимки, които можете да публикувате, моля разгледайте Google Photos и споделейте албуми чрез линк, особено когато имате повече снимки от дадена локация.

Коя е следващата ви дестинация? Интересно ми е да видя още ваши снимки :slight_smile:

Привет @KatyaL ,

Следващите дестинации са:

7 дневен преход Дамяница - Бъндерица - Тевно езеро - хижа Безбог.

6 дневен преход хижа Узана - връх Шипка - хижа Узана - хижа Мазалат - хижа Тъжа - връх Ботев - заслон Ботев - хижа Рай - м. Паниците.

3 дневен преход на палатки Кръстова гора - Караджов камък - Белинташ - хижа Сини връх. …

1 Like

Здравей @YuliAtev ,

Пожелавам ти успех и най-вече хубаво време за тези походи! За мен лично това са все любими и изключителни места в България, които съм имала шанса да видя. Последно бях на палатка на Рила, но това беше преди 4-5 години.

Късмет отново и ще очаквам с нетърпение да видя снимките и историите ти след планинските преходи!

Привет @KatyaL ,

За тези преходи ще направя само описание с карта и линкове към снимките към вече публикувани постове, а този месец от 28.05 предстои 5 дневен поход на палатки по стъпките на Ботев от Козлудуй до Околчица.

1 Like

Привет @KatyaL ,

Днес публикувах прехода за Родопи Вълшебен 3 дневен трекинг на палатки в Родопи планина.

1 Like