Това са хубави Ястия в Ресторанта Тон Шун Юан с един приятел се видяхме беше много хубаво

7 Likes

Здрасти @Anonymous_bc5de535fba79ab9aadd07ba22eb1594 ,

Не мога да скрия, че гледайки твоите снимки и независимо от факта, че е още сутрин, ми се дохапва китайско. Не съм чувал за този ресторант, би ли могъл да споделиш линк на ресторанта към Гугъл Карти?

Кое е твоето любимо китайско ястие? След като живях няколко години в Китай, аз смея да кажа, че имам много любими такива. Но вкусът между тукашните китайски ястия и местните в Китай е различен.

Едно мое любимо ястие или лека закуска, която мога да ям по всяко време на денонощието, е ястието, наречено “каолънмиен” 烤冷面. Чувал ли си някога за него? В китай можеш да купиш тази закуска на улицата, и то буквално на всеки няколко метра.

Очаквам да чуя какви други любими китайски ястия искаш да споделиш с нас. Ще се радвам да обменим опит.

1 Like

@Тон Шин Юан, булевард „Александър Стамболийски“, София, България

Здравей @Anonymous_bc5de535fba79ab9aadd07ba22eb1594 ,

Благодаря за споделения адрес на този китайски ресторант.

Би било чудесно ако дадеш Google Maps линка му. По този начин останалите Local Guides, които използват функцията преводач за Connect ще могат да използват линка и да посетят това място. Ако изпитваш затруднения как да стане това, би ми било приятно да ти подскажа.

@MashaPS

Здравей @Anonymous_bc5de535fba79ab9aadd07ba22eb1594 ,

Копирането на линка на мястото, което искаш да споделиш с някого става най-лесно като го намериш в Google Maps по адреса му и направиш copy/paste на URL адреса на листинга.

Ето линка на препоръчания от теб ресторант - Ton Shin Yuan или https://www.google.com/maps/place/Ton+Shin+Yuan/@42.7004672,23.2982646,15z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x78ca54870fe41a!8m2!3d42.7004672!4d23.2982646

1 Like

@MashaPS Благодаря ви!

1 Like