Naj Vam Napišem Ob Zaključku Leta 2024 Da Sem Zelo Zadovoljen In Hkrati Uspel Pridobiti Še Zadnjo Stopnjo Google Lokalni Vodnik Ki Je Izredno Točkovno Dolga In Zahteva Mnogo Terenskega Dela…
Moje Internet Prispevke Lahko Vidijo Vsi…
Zbrati Preko 19.400 Prispevkov Na Google Maps (Zemljevidi) Pa Kljub Veselju Uporabnika Tudi "Utrudi"…
Naj Napišem Razumevanje Borza Slovenija Ali Zavod Za Zaposlovanje ~ Ki Mi Je Dodelila Posebni Državni Status Kot Neiskalec € Zaposlitve…
Po Domače ~ Je Vlada Republike Slovenije “Videla” Mojo Uspešno Internet Promocijo In Prispevke Članke Tudi Google Lokalni Vodnik Connect Profil …
Tako Lahko Svobodno Ustvarjam In Objavljam Le Moj Denarni Državni Priliv Je 477,35€…
Tako Sem Letos Kar 5 Krat Po Tri Nočitve Opravil V Portorož…
Veliko Uporabljal Javni Prevoz Po Sloveniji Tako Železniški Kot Avtobusni…
Želje Za 2025…
Znova Je Denar Tisti Ki Usmerja Potovanja… Zaenkrat Imam Rezerviran Termin Marec 2025 Tri Nočitve Portorož…
Zelo Rad Bi Obiskal Še Arabijo Pa Avstralijo In Več Časa Bival Na Otoku Med Domorodci…
Vsem Mojim Spremljevalcem In Prijateljem Želim Lepo In Uspešno Leto 2025 Ter Blagoslov Na Potovanjih In Pisanju Lepih Zgodb…
Srečno @Perko …
Vielen Dank und alles Gute, lieber @Perko
Hvala @Annaelisa🙂 …
Tebi Še Manjk Samo 3,274 Točk Za 10 Stopnjo ~ Pa Tako Kmalu Tudi Ti Google 10 “Elita” …
Za 2025 Pa Ti Želim Zdravje In Uživanje Ob “Desetici”…
Čao @Perko …
@Perko vielen Dank für die lieben Worte und Wünsche, ich wünsche es für dich auch,
Kako Pa Vi Moji Dragi Sledilci In Prijatelji Google Maps “Connect” Ocenjujete Iztekajoče Leto 2024…
@CAAG1959
@Calla57
@PaDeSSo
@sumanbd
@KhokonSharker
@Tatsiana_T
@TravellerG
@SubarnaPanthi
…
Ali Ste Izpolnili Svoje Napisane Internet Obljube ~ Jaz Sem In “10” Stopnja Me Dela Google “Connect” Srečnega…
@KashifMisidia
@mwgrkc88
@MadanKPradhan
@PrasadVR
@PeteMHW
…
Hello, dear friend @perko
Congratulations for all your accomplishments…
Thanks for tagging me too…
Highly appreciate your efforts and dedication, dear friend…
Happy do not that 2024 was fully successful…
While accepting your greetings for a very successful 2025, we too feel happy to wish you a great and successful New Year…
Best wishes with prayers for all…
Thanks for tagging me in your post. Happy to see your contribution.
Congratulations to you @Perko
Moje iskrene čestitke @Perko
I ja vama želim zdravu, sretnu i uspješnu Novu 2025. godinu.
VSEM PRIJATELJEM GOOGLE LOKALNI VODNIK CONNECT ŽELIM “BLAGOSLOVLJEN” BOŽIČ 2024… .
@Perko …
Vsem Ustvarjalcem Google Maps Lokalni Vodnik Connect Želim Uspešno In Zadovoljni Novo Leto 2025…
Veliko Lepih Dogodivščin In Zanimivih Prispevkov…
Čao @Perko …