Ovo je dio, komadić gradskog parka. Smješten je između Hrvatskog narodnog kazališta i varaždinske katedrale. Prepun raznog drveća, cvijeća, bilja. Oaza mira… Ako Vas put nanese u Varaždin, obavezno posjetite.
Prelijepo je! Postoje li sjedeće površine? @renata1
U parku ima mnogo klupica za sjesti. I kamene stepenice gdje se može sjediti. @Ewaade_3A ![]()
Hi @renata1
Thanks for sharing your photo. By the way, I’ve resized it to make it stand out more. The park looks lovely and I also love city parks. Do you live in this city? Could you tell us more about it? I’ve heard only great things about Croatia, and I’d love to visit. Is it close to the coast?
What camera are you using here? You might be interested to check out some Snapseed tips for enhancing your photos in the future. This is for all mobile users.
Nice park @renata1
Peaceful place…
Bok @DanniS . Veseli me što Vam se sviđa moja fotka. Da živim u Varaždinu. Ne, nismo na obali, u unutrašnjosti smo. Nekih tristotinjak km od Jadranskog mora. Varaždin je stari grad pun cvijeća, zelenila i starih baroknih građevina… Mali gradić od 40 000 tisuća stanovnika, ali zaista predivan. Sretna sam da ste čula samo sjajne stvari o Hrvatskoj, jer to je zaista istina. Mala smo turistička zemlja. Ako Vas put nanese u Hrvatsku ( a nadam se da hoće ), bit ću jako sretna. I nikada nećete požaliti. Hrvatska ima tisuću mjesta za posjetiti
. Evo samo one najposjećenije i najpoznatije: 1. Zagreb (glavni grad). 2. Jadransko more (Dubrovnik, Split, otok Hvar, otok Brač, otok Pag- Zrće i ostalo. 3. NP Plitvička jezera 4. Rastoke Slunj - park prirode. 5. NP Sjeverni Velebit 6. Moj Varaždin
. I da ne nabrajam dalje: jezera, rijeke, dvorci i slično. Dođite i uvjerite se sami koliko je Hrvatska lijepa i draga zemlja
![]()
Thanks for your reply! I would love to make an entire road trip in Croatia because there is so many places to visit. Of course, I’d love to see Zagreb and Dubrovnik, but also little towns and amazing beaches for sure.
I’d love to see more content from you and the wonderful Croatia ![]()