Tudi Letos Nameravam Prenočevati V Slovenskem Obmorskem Mestu Portorož… Zaenkrat Ima Rezerviran Termin Marec In Tri Nočitve…
Počasi Se Si Izdelal Načrt Za To Leto…
Zaenkrat Nimam Denarnih Težav Zato Lahko Več Dni Potujem …
Tako Si Planiram Izlete…
April 3x Nočitev Portorož
Maj 3x Nočitev Vršič Erjavčeva Koča 1525m
Julij 3x Nočitev Triglav 2864m
September 3x Nočitev Portorož…
Izredno Se Veselim Fotografskih Izzivov In Moji Internet Kanali Originalne Slike In Članki…
Žal Ni Nobenega Google Lokalni Vodnik Ki Bi Šel z Mano V Gore…
Ravno Zato Pa Pišem Članek In Variante Za Connect Prijatelje…
Naj Napišem Da Je Vršič Dostopen Z Javnim Prevozom Medtem Pa Triglav 2864m Zahtevam Še € Članarino Mednarodne Planinske Zveze…Letos Sem “Obnovil” Svojo Članarino Za Planinsko Zvezo Slovenije Le 32€…
Tako Moji Prijatelji ~ Pomlad Prihaja V Europo In Slovenijo…
Pa Lepo Vabljeni ~ @Perko
Stalni Ali Novi Gost Hotela ~ Kaj Je Boljše Za Turizem Ali Google Maps Prispevke…
Imam 13 Značk Pa Ni Vidno Google Maps Profil ~ Zakaj Ne… Ker Imajo Vrednost “Prislužek”… Nova Različica ~ Brez “Prislužka”… Kdo Vidi Objavo ~ Tako Pregleda Uporabnika In Se Časovno Zadrži Na Aplikaciji… To Imajo Vsi Radi ~ Gledanje Objave…
Všeč Ali Klik… Všečke Preštejemo In Vidimo Ostalo Ne…
Lep Pozdrav Iz Slovenije @Perko
Nočitev In Denar…
Ena Noč Isti Kraj Ista Postelja Le Druga Lokacija Pa Moj Hotel 45€ Drugi Hotel 100€…
Bivanje In Hrana…
Brez Zajtrka In Obed Gostilna Pinela 11,50€ …
Ali Hotel Najbrž 50€ Zajtrk Večerja…
Počutje In Fit Gibanje…
Pretirana Hrana ~ Sitnoba In Utrujen
Običajna Hrana ~ Živahen In Domiseln…
Kaj Izbrati ~ Najboljše Zase…
Žepina Za Receptorja…
Da ~ Leto 2024 ~ Tam Hotel ~ Evelin In 10€ Za Omogočanje Nočitev Brez Zajtrka…
Da Letos ~ Če Me Isto Evelin Pričaka Marec 2025 Pa 20€ In Potrdi Nočitev Brez Zajtrka…
Ali Je To Pravilno In Ali Smemo Omeniti Dar Žepnino Tudi V Objavi Google Lokalni Vodnik Connect Prispevki…