Ljeto na Jadranskom moru,
Hrvatska
Ovo je malo mirno, idilično mjesto na sjeveru Jadranskog mora…
JADRANOVO
Pruža vam mir, zelenilo, prekrasnu prirodu, uređene plaže sa cijelom infrastrukturom.
Tuševi, svlačionice, toalet, kafići, pekara, dućan, slastičarnice…
Neke plaže su plitke, pa su pogodne i za djecu.
Ovo je malo i mirnije mjesto za miran odmor…
Ako želite malo žešći odmor, tulume, party, izlaske onda je u blizini grad Rijeka i Crikvenica.
40 Likes
Hi @renata1 crotia is so beautiful I am literally waiting to things get normal thanks for sharing this beautiful place with us
3 Likes
Fakri1
August 12, 2021, 10:42am
3
@renata1 tempat pemandian yang sangat ramai. Apakah tempat tinggal anda sudah bebas covid19 ?
3 Likes
@Pratik_89 hvala vam na komentaru.
I hvala što pišete na hrvatskom (prevodite).
Dobrodošli ste u Hrvatsku bilo kada.
4 Likes
Da, bilo je jako puno ljudi @Fakri1
Ne znam šta da vam kažem o Covidu19…
Sad kad je ljeto i turistička sezona, situacija sa Covidom je ok, nema zaraženih, sve je u redu.
A na jesen kad turizam prođe, opet sve po starom, opet se Covid vraća, brojke abnormalno rastu…
Jako zanimljivo.
Čini mi se da naša vlada i turistički sektor koriste priliku da izvuku što više novaca od turizma.
5 Likes
Fakri1
August 13, 2021, 12:46am
7
@renata1 oôo saya faham apa yang anda katakan.
3 Likes
Hola @renata1 hermosa publicación los lugares se ven espectaculares y como siempre acompañados de muy buenas fotografías y descripciones bien claras. Como siempre tus posteos son muy esclarecedores y gratificante.
Saludos desde Uruguay
2 Likes
Hvala vam na komentaru @AshariHasan77
Drago mi je da vam se sviđaju fotografije.
Hrvatska je mala zemlja, jedna mala točkica na karti svijeta, ali vjerujte mi prelijepa.
4 Likes
Razumjeli ste što sam napisala, ok.
@Fakri1 ja zaista mislim da je tako, a i mnogi ljudi misle isto.
1 Like
Hvala vam na komentaru i na pohvalama @CAAG1959
Hvala vam i na podršci
Eto, truditi ću se i dalje biti dobar lokalni vodič.
Pozdrav iz Hrvatske!
3 Likes
Da, lijepo mjesto @Anonymous_72ae6a0fa45beb3d974faa0dadd65518
Predivna priroda, more, sunce, plaže, marine sve u jako dobrom skladu.
Hrvatska je mala, ali prelijepa zemlja.
2 Likes
Hola @renata1 tengo la seguridad de que tu País es de ensueño, tiene aparte, de todo lo que relatas y por lo poco que he leído, una riqueza cultural, histórica y arquitectónica impresionante. Y me imagino que su pueblo, con todo lo mal que lo ha pasado, deber tener un calidez y sensibilidad, como pocos en Europa.
Saludos desde este también pequeñito País.
Saludos desde Uruguay
5 Likes
@CAAG1959 da Hrvatska ima veliko kulturno i povijesno bogatstvo, prelijepe prirodne ljepote, vrhunsku gastronomiju i gostoljubive ljude…
Dovoljno za doći u Hrvatsku??!!
4 Likes
Hvala vam na komentaru @FarjanaY
Da, zaista lijepo mjesto
1 Like
Hi @renata1
Hrvatska je destinacija za odmor iz snova jer nudi prekrasan krajolik. Nedvojbeno ću jednog dana doći u posjet. Hvala vam što ste podijelili tako divne fotografije i informacije.
pozdrav iz Indije!
(Nadam se da je moj prijevod točan!)
2 Likes
_141
August 17, 2021, 5:09pm
19
مرحبا
هذا مكان جميل جداً
مكان منتظم ورائع من المؤكد أنك أمضيت وقت رائع
شكرا لك على هذه المشاركه الرائعه والمفيدة
@renata1
3 Likes
Hvala vam na komentaru @AjitThite
Drago mi je da vam se Hrvatska sviđa.
Dobrodošli ste uvijek!
Prijevod je dobar, sasvim zadovoljavajući, ovaj vaš komentar mogu reći, odličan.
Nadam se da i hrvatski jezik ima dobar i zadovoljavajući prijevod na druge jezike.
Nažalost ne govorim engleski, pa mi je to otežavajuća okolnost i znam da mnogi lokalni vodiči kada vide moj jezik, niti ne čitaju moje priče
Ali ok, cijenim one koji prate i čitaju.
Hvala vam još jednom…
2 Likes