İstanbul 'da Et Yemek ideal bir yer : Etten Adam Burger & Steak

Uzun zamandır aradığım lezzeti sonunda buldum. Bilirsiniz Türkiye Anadolu Mutfağı ile meşhurdur. Türkler yemeği sever! Bende bir Türk olarak gerçek anlamda yemek yemeyi severim. Sürekli gezer ve yeni yerler keşfetmek isterim. Yemek yediğim yerlerin iyi ve kötü özelliklerini değerlendirirek kendilerini güncellemelerini isterim. Çok uzatmayayım! Yine bir gün bir müşterimi ziyarete giderken yolda çok acıktığımı farkettim ve gezinirken “Etten Adam” markasını gördüm ve marka adının çok iddalı olması benim orayı denemem için bir beni cezbetti. Öncelikle belirtmeliyimki daha kapıdan girer girmez çok güzel kokular sizi cezbediyor. İçeri girdiğimde güleryüzlü bir müdür ve bir karşılama elemanı beni karşıladı ve rahat edebileceğim bir masaya yönlendirdi.

Yaklaşık 2dk lık beklemeden sonra hemen bir menü geldi ve Bana ne tür yemekler sevdiğim soruldu. Steak House bir restaurant da genellikle et yemeye gelindiği için biraz şaşırdım tabiki. Fakat Menüyü açtığımda sadece bir steak house restoranı olmadığını içerisinde Anadolu’nun lezzetlerini sergilediğini farkettim. Menü çok büyük ve ben çok açtım çok fazla vakit harcamamak için Garson’a karışık bir şeyler getirmesini söylediğim de 10dk da resimde gördüğünüz masayı kurdu. Tabiki bu benim için hazırlanmış bir ayrıcalık değildi. Siparişiniz ne olursa olsun masanız bu şekilde ek ürünler ile zenginleştiriliyor. Et tam istediğim gibi az-orta pişmişdi. Bugün burada yediğim eti uzun süre unutamayacağım kesin. Gerçekten çok lezzetli bir yemekdi.

Eğer olurda yolunuz istanbul’a düşerse diye paylaştım.

İşletmenin internet sitesini ve adres bilgilerini paylaşıyorum. Kesinlikle memnun kalacağınıza eminim. Umarım çok konuşup başınızı ağrıtmamışımdır. Sevgiyle kalın.

[redacted]

25 Likes

Hi @Sonermutlu86 ,

Welcome to Connect!

Thank you very much for sharing your experience at this burger place in Istanbul.

I would like to let you know that I’ve just removed the website of this business from Connect, as commercial advertising of any kind is not allowed here and it is against the Local Guides Program Rules. Also, I’m removing the Arabic language tag in your post and will change it to Turkish.

Reading these 14 helpful tips for using Local Guides Connect and the 5 core values on Connect will help you on how to use Connect and follow the guidelines. You’re welcome to introduce yourself in this monthly topic and say “Hello” to everyone!

Fotoğraflar çok iyi ve başarılı, Tebrikler.

Merhaba,

Google Yerel Rehberleri olarak, linkedinde

“Türkiye Google Yerel Rehberler Grubu”muz bulunmaktadır

Google Yerel Rehberlerin olduğu bu gruba sizleri de değerli katkılarınız için bekleriz

https://www.linkedin.com/groups/9017468/

Saygılarımla Cihan ODABAŞI

1 Like

Teşekkür ederim. Katılım sağladım :slightly_smiling_face:

1 Like