Googleマップ クチコミについて

名指しでクチコミを投稿され、困っているので連絡が欲しいです。
勝手に盗撮された画像も添付されており非常に気分が悪いです。
報告はさせて頂きましたが未だに削除されておりません。

2 Likes

Hello @hage

Sorry about that. There really isn’t much more you can do after reporting the local guide. You’ll have to wait for the team to take actions after looking into it.

We could also escalate it for you.

Cheers

2 Likes

Hi @hage , I am sorry about your issue, because it is against the Policies of Google Maps.
here is mentioned how to report them: Prohibited & restricted content - Maps User Contributed Content Policy Help
When have you reported them?
Remember that you can report a review if it contains personal information, and a photo for “privacy” violation. Normally this kind of report is analyzed in a few days

2 Likes

@hage さん
個人が名前や顔を投稿されているということは、お勤めの職場などに投稿されているということでしょうか。心中お察しします。
既に報告はしたとのことことですが、どういったカテゴリで違反を報告されましたか?プライバシーに関する規約違反報告は優先度が高めな印象がありますので、早めに対応していただけるとよいですね。

3 Likes

Welcome to the Connect family @hage I hope others have guided you. If you need any help, please feel free to tag me or message me anytime.

ご返信ありがとうございます。
やはり待つ必要があるのですね。
もう少し様子を見てみます。

報告したのは13日程前になります。
「個人情報」のカテゴリーで報告しましたが、
残念ながらまだ削除される気配はありません。

おっしゃる通りで、職場のクチコミに投稿されていました。
13日程前に「個人情報」のカテゴリーで報告しましたが、未だに削除される気配がありません。
なかなか削除されないのは、そこまで酷い言葉ではない事・首から下の画像である事だと個人的に考えております。
削除までの期間は様々なようなのでもう少し様子を見てみようと思います。

1 Like