Google Yerel Rehberlik: Yüksek Seviyelere Ulaşmanın Sırları! 🔥

Merhaba Local Guides Connect ailesi! :waving_hand:

Ben Müleyke Çimen, uzun süredir Google Yerel Rehber olarak katkıda bulunuyorum. :world_map: Şu anda 8. seviyedeyim (veya 9. seviyeye yakınım) ve bu süreçte öğrendiğim deneyimleri sizlerle paylaşmak istiyorum.

:pushpin: Yerel Rehberlik Bana Ne Kazandırdı?
:white_check_mark: Yeni yerler keşfetme motivasyonu
:white_check_mark: İnsanlara doğru ve güncel bilgiler sunma imkanı
:white_check_mark: Fotoğraf ve yorumlarımın binlerce kişiye ulaşması
:white_check_mark: Yerel işletmelere katkı sağlama ve geri bildirimlerle gelişimlerine destek olma

:small_blue_diamond: 9. ve 10. Seviyeye Ulaşmak İçin İpuçları :small_blue_diamond:
:round_pushpin: Kaliteli Katkılar Sunun: Yüksek çözünürlüklü fotoğraflar yükleyin, detaylı ve bilgilendirici yorumlar yazın.
:round_pushpin: Eksik Bilgileri Tamamlayın: İşletme saatleri, telefon numarası, adres gibi eksik veya hatalı bilgileri düzelterek puan kazanın.
:round_pushpin: Yeni Yerler Ekleyin: Haritalarda eksik olan mekanları ekleyerek katkınızı artırabilirsiniz.
:round_pushpin: Sorulara Cevap Verin: Kullanıcıların yönelttiği sorulara yanıt vererek daha fazla etkileşim sağlayın.
:round_pushpin: Düzenli Katkıda Bulunun: Sürekli katkı yapmak, seviyenizi yükseltmenin en iyi yolu!

:glowing_star: Siz de kaçıncı seviyedesiniz?
:glowing_star: Bu süreçte en çok keyif aldığınız şey ne oldu?

Yorumlarınızı ve deneyimlerinizi merakla bekliyorum! :blush::rocket:

7 Likes

Merhaba @Muleykecimen , welcome to Connect .
Thank you for joining the official community of the Local Guides.
I was just enjoying the beautiful photos of Ephesus in your contributions in Google Maps. Thank you for these images, thank are moving my memory back to 1994, when I lived in Izmir for 18 months.
Thank you for your tips

1 Like

@Muleykecimen dobro došla na Connect, sjajnu zajednicu lokalnih vodiča.
Ovo su korisni savjeti za lokalne vodiče.
Pozdrav iz Hrvatske!
:blush::croatia:

2 Likes

Hello! :blush: Thank you for your warm welcome! I’m delighted to be a part of the Local Guides community. I’m so glad you enjoyed my photos of Ephesus! It’s amazing that they brought back memories of your time in İzmir. Living there for 18 months must have been a wonderful experience! Looking forward to sharing more and engaging with the community. Have a great day! :rocket:"

This keeps the response warm, appreciative, and engaging! :blush:

1 Like

Hvala! :blush: Drago mi je što sam dio ove sjajne zajednice lokalnih vodiča! Cijenim tvoje lijepe riječi i pozdrave iz Hrvatske. :blue_heart: Pozdrav iz Turske! :raising_hands:

1 Like

Merhabalar

1. Seviyedeyim ve İşim gereği çok geziyorum.
    Bu nedenle her gittiğim yeri deneyimledikten sonra hem yorum hem fotoğraf olarak Maps e ekliyorum.

Keyifle…

1 Like

Welcome to the local guide community @Muleykecimen
Great to know about your contribution to Google Maps. Your photos of the Ephesus Ancient City are amazing. Thank you for sharing the tips to achieve more on Maps.

2 Likes

Thank you, @S. Siddharth! :globe_showing_europe_africa: It’s a pleasure to be part of the Google Local Guides community. I’m glad you liked my photos of Ephesus Ancient City! :camera_with_flash::blue_heart: Sharing experiences and helping each other grow is what makes this community so special. Looking forward to seeing your contributions too! :rocket::sparkles:

1 Like