@MattL_1 Helló. Miklós vagyok. Sajnos én nem láttam a képet vagy képeket. De ha neked tetszi és izlik fogyasszad jó étvággyal. Egésségedre. Üdv miki.
@Prasanna-Aryaprema Nagyon szívesen. Ha tudok máskor is szívesen segítek. Szép napot. Minden jót. Üdv. Miki.
@Prasanna-Aryaprema Nagyon szívesen. Ha tudok máskor is örömmel segítek. Minden jót. Szép napot. Üdv. Miki.
@Prasanna-Aryaprema Igazán szép és ennivalóan kivánatos étel. Jó étvágyat hozzá. Szép napot. Üdv. Miki.
@Prasanna-Aryaprema Helló. Mi ez ? Én kagylónak tippelem. Ne haragudj barátom de nem tudsz ra beszélni. Bocs. Üdv . Miki.
@Prasanna-Aryaprema Does eating Raw Mussels is good? Any benefit than cooked one?
People have different opinions of eating raw mussels. yes as you say mostly unfavorable.
I tried it once (with the appetizer dish shown in the photo )to test but it was not to my liking as well.
Best Regards
@JibinPaul Helló. Sajnos én ehhez a kagyló ételhez nem értek. Igy segíteni sem tudok. Részemről nem fogyasztanám. Egy sertés pörkölt tésztával jobban bejön. Üdv. Miki.
@ultra71 Helló boldog,hogy látlak.
Egészségére,
Jibin Paul
@JibinPaul Részemről is öröm,beszélgetünk. Megyek éjszakára dolgozni. Majd jelentkezem. Addig is minden jót. Üdv. Miki.
Todays Dish
@ultra71 @ValeriaA @JibinPaul @MattL_1 @LGJimC @OSAMA @FaridTDF
Fried rice
with Deviled prawns and fried Kankun
It is a very common and relatively cheap meal in Sri Lanka
Its served as a Chinese dish but heavily Sri Lankan infused to suit the local palate
( the bottle you see is a Genger Beer ( Elephant house Ginger Beer = EGB) a local carbonated beverage
Que sabroso que se ve el plato @Prasanna-Aryaprema , me encanta
, gracias por compartir
saludos Farid
@Prasanna-Aryaprema A sült rizs nagyon szép és kivánatos. A sült rákokban nem vagyok biztos. Talán egyszer ha nagyon ,nagyon éhes leszek. És ha lessz rá pénzem. Neked jó étvágyat,és minden jót. Üdv. Miki.
@Prasanna-Aryaprema A sült rizs szép és kivánatos. A garnéla is helyes de kihagynám. A kankunnt biztos nem fogyasztanám. Neked jó étvágya. És minden jót. Üdv. Miki.
@Prasanna-Aryaprema You are an awesome food lover. Keep on trying new Dishes.Share it with us.Waiting for your next dish.
Post all your food variety experiences together.Let us know more about your food love.
Regards,
Jibin Paul
Kerala
Hamas dish look delicious and tempting. Can you describe those? ( what is it made of )
The second dish translate to " banana leaves cook on holiday" . Is that correct or what is it?
Cheers
Prasanna
@MdSharifHossen Szép képek az ételekről. A hely is nagyon kuturált. Erdemes lessz egyszer vagy tobbször betérní. Üdv.Miki.