Tatil için bulunduğum Antalya’nın Manavgat bölgesinde restoran ararken burası denk geldi. Tüm yorumlara baktığımda yapan kişilerin ilk yorumu ve yorumun altında restoranla hiçbir fotoğraf bulunmaması beni kuşkuya düşürdü. Fakat merak ettim. Bu kadar yüksek puana mükemmel lezzetler olmalı idi. Tahminlerimde yanılmadım çoğu yorum suni ve sahte idi. Adana yanmış ve çok pişmişti. Meze porsiyonları oldukça küçüktü. Minik lahmacun lezzetsizdi. Ayran fiyat olarak pahalı idi. Ucuz bir restoran da değildi. Adresini bırakırım. Suni yorumlar oldukça arttı. Böyle işletmelere dikkat edilmeli iyi analizle paramızı boş yere harcamayız.
4 Likes
Thank you for sharing such an honest and detailed experience. Your observations about the food quality, portion sizes, pricing, and review patterns are very useful for other travelers. I also appreciate that you included photos and the Google Maps location—it makes the experience more informative and easier to understand. Honest reviews like this can help people make more informed choices while traveling. ![]()
![]()
1 Like
Teşekkür ederim @Mr.Ray güzel sözleriniz için. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum
1 Like