ozkanguven's post
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Level 8

Çatalca Haritalandırma...

Çatalca Haritalandırma...

Çatalca

Çatalca, Istanbul, Turkey

May 30, 2018 @ 10:00 (+03)

 

Selam arkadaşlar istanbul'un uzak ücra köşelerinden birisinin harita düzenleme etkinliğini yapmak istemekteyim. Bu konuda bana katılmak yardımcı olmak destek vermek isteyen varsa seve seve beklerim... Neden Çatalca? Yerleşm olarak çok düzgün, merkez dağınık değil heryer heryerde arayığ bulamıyoruz gibi zorlukları yok. Ve haritalara eklenmemiş çok noktası var ayrıca küçük olmasından kaynaklı olarak ilk defa yapacağım için deneyim olur. Ulaşım: İlçeye ulaşmak tek halk otobüsüyle mümkün. otobüs kodu 401 dir. Kalkış kontası yenibosna dır. Metrobüs son istasyonundan bu kod geçmektedir. Ortalama seyahat süresi Y.bosna için 1 saat 20 dakika, metrobüsten ise 35 dakikadır. Neden haftaiçi: Hafta içi olması bölgedeki her işletmenin kapalımı açıkmı olduğunu daha iyi anlamamızı sağlar. Bazı soruları net iletebiliriz. Sormak istediğiniz her türlü soruda yardımcı olmaya hazırım.

 

Burayı tıklayarak LCV

 

Çatalca, Istanbul, Turkey
2 comments
Level 8

Ynt: Çatalca Haritalandırma...

Haritalara katkı sağlamak istemeniz harika. Bu konuda yapacağınız toplantı ve sonrasındaki gelişmeleri paylaşmanızı heyecanla bekliyor olacağız. 


@ozkanguven  yazdı:

 

Google Street View Trusted Photographer
Level 8

Ynt: Çatalca Haritalandırma...

Erdoğan bey öncelikle merhaba... Google haritacılık konum ekleme cidden meşakatli ve yorucu bir iş.. Ama artık bizdede gelişmesi gerekli.. 

Bu bölgeye yakın olduğum için ve çok eksikleri olduğu için bu organizasyonu düzenledim ama katılım oldukca zayıf.. Ben yinede kendim gidip birşeyler yaptım. 

Ama onay aşmasında eklediğim bir çok yer kabul görmedi. Yani bütün emeğim boşa gitti diyebiliriz. Ama ilerleyen zamanlarda tekrarlayacağımdan

şüpheniz olmasın.