Mirë se vini në Connect @Constanine_Code !
Fotoja juaj është e bukur dhe kushdo që mund ta shohë me siguri ndjen dëshirën për të njohur ose vizituar këtë vend, faleminderit për ndarjen.
Kur secili prej nesh vjen në këtë forum, na duhet pak kohë për të kuptuar dinamikën e tij dhe të gjithë përpiqemi të mirëpresim dhe udhëzojmë përdoruesit e rinj që vijnë këtu.
Gjëja e parë që duhet të dini është se ky forum nuk ka të bëjë vetëm me postimin e fotove dhe lënien e tyre pa asnjë referencë. Praktika jonë është që gjithmonë të ndajmë informacione shtesë me lexuesit tanë, duke shpjeguar se cilin vend po tregojmë dhe duke shtuar një lidhje me vendndodhjen e tij në Google Maps, në mënyrë që çdokush ta gjejë atë në planetin tonë, përveç ndarjes pse zgjodhëm atë imazh. Mos harroni se në këtë forum do të lexoheni nga guida vendase nga e gjithë bota.
Më pas ju ftoj të redaktoni botimin tuaj dhe të ndani me ne disa rreshta duke shpjeguar pak më shumë për këtë vend, jetoni aty afër apo ndoshta e keni takuar në një udhëtim? Unë mendoj se ne të gjithë do të donim të dinim më shumë për këtë vend!
Ju rekomandoj gjithashtu që të lexoni këtë botim “Introduce Yourself November 2024” dhe të bëni një prezantim rreth vetes duke detajuar 5 pikat e kërkuara pasi kjo është mënyra më e mirë që ne të fillojmë t’ju njohim.
Vazhdoni të eksploroni forumin, komentoni në postimet që tërheqin vëmendjen tuaj dhe filloni të bëni miq të rinj!
Përshëndetje nga Mexico City.