5000 KUDOS! SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND

Congratulations… @Ewaade_3A

2 Likes

@Ewaade_3A Congratulations :tada: :tada: :tada: :tada: :tada: .

3 Likes

@Ewaade_3A Yes, spot on

2 Likes

Oh , sure you @Ewaade_3A I like more without doubt :sunglasses: . Well I liked animation only when I was a kid hahahah. Now I have to like you as a real :green_heart:

Regards

P.S Still busy! You know this forum is kinda Ocean ! wow. I have to have time to reply to all. I will check your last post soon.

Stay Safe.

4 Likes

@Ewaade_3A Congratulations

3 Likes

:smiley:

I am sorry i am just getting around to replying you :rofl:

May God continue to bless her kind heart. @BudiFXW

she @Ddimitra wanted to give me cookies :rofl: she brought some to the meetup too!

Unfortunately, technology hasn’t upgraded to the level where we can download food

5 Likes

Am I really fantastic @Mohan_Singh

Why do I feel like you don’t mean it

3 Likes

Thank you @giribpai

I appreciate!

But, please easy on the kudos, it scares me :neutral_face:

Thanks for leaving a comment today :smirk:

4 Likes

Thank you Ajit sir@ @AjitThite

Amen to your prayers.

3 Likes

Thanks baby, @KishorMali

3 Likes

Whenever I get a comment from one of the ‘Seniors’, I am doubly excited. :blush:

Thank you, we are towing your steps! Thanks for being a lovely Local Guide! @vvaibhav655

2 Likes

@OSAMA_1 You bet! :rofl:

Else I will come and pitch a tent in front of your door in Jordan until I hear that!

Thanks so much.

Please take your time with the post. I enjoy your company because when you give your time, you give all of it.

It’s ‘Quality Attention’

3 Likes

Aha @Ewaade_3A .

You know already that Mom @Ddimitra , is a generous Mom.

Thank you for your kind words and appreciation.

Hope the teleport technology will be found, so you will receive cookies from her immediately.

Keep calm, stay healthy and always be happy

4 Likes

Thank you @Surathu

2 Likes

:rofl: Now you are going to make me laugh really hard! @BudiFXW

3 Likes

Really@Ewaade-3A.can you explain meaning of it?

1 Like

Znači uklonila bi ti taj dio objave… :thinking: Pa da onda svi lokalni vodiči upiru prstom u mene i čude se kako se ja to izražavam :open_mouth: :wink: . A gledaj meni je crna boja baš lijepa. Ja sam kad dođe ljeto i sezona kupanja, bijela ko snijeg i moram brzo loviti puno, puno zraka sunca da uhvatim malo boje, da malo “pocrnim”. A ti draga moja prijateljice uvijek imaš lijepu boju. Veliki zagrljaj od mene :laughing: :two_hearts:

@Ewaade_3A znači ukloniti ćeš taj dio objave… Pa dobro, ok, onda će cijenjeni lokalni vodiči upirati prstom u mene i čuditi se kako se ja to izražavam prema tebi :open_mouth: :sweat_smile: . Gledaj draga, meni je “crna boja” baš cool… Nekako elegantna i svečana. Još jedna stvar; kad dođu vrućine, ljeto, sezona kupanja ja sam bijela ko (sir ili snijeg) :yum: , pa moram loviti puno, puno zraka sunca da malo uhvatim boju, da “pocrnim”. A ti draga moja prijateljice imaš tu privilegiju da si cijelu godinu “crna” :grin: . Veliki zagrljaj od mene :two_hearts: Renata

1 Like

:heart_eyes: :rofl:

Ne poduzimajte stres. Neću vam stvarati probleme

bijeli poput sira?
crni kao ugljen?

Ono što je najvažnije je naša ‘suština’. To mi je najvažnije, ništa drugo!

Kako je na poslu?
Jesu li se stvari tamo vratile u normalu? @renata1

1 Like

Da najvažniji smo mi sami, kao pojedinci, naša osobnost. Ovo je bila mala šala… Znaš to i sama. Na poslu? Pa ne, još se nisu stvari vratile u normalu. Posljedice ove pandemije će se jedno dulje vrijeme osjećati na poslu. Iako ovdje u Hrvatskoj to sve polako prolazi. Već par dana u nizu nemamo novooboljelih i skoro sve mjere zaštite su ukinute. Ali posljedice su tu, osjećamo ih.