TimeToExplorE's post
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Level 7

Наша подорож розпочалася з Києва до Камені-Подільського після до Тернополя та Рівного та назад до Ки

Наша подорож розпочалася з Києва до Камені-Подільського після до Тернополя та Рівного та назад до Києва.

Ми виїхали з Києва о 15.00 в П'ятницю доїхали до села Дубінці, Хмельницької області. Зупинилися в Готелі Best Hotel. Коли ми зайшли до будинку то перше що просто вразило шикарний хол, чистий і затишний. Далі нас вразила табличка 9.1 рейтинг на сайті Booking.com. Неймовірно чисті кімнати з усіма необхідними для комфортного перебування атрибутами. Далі ми рушили вечеряти і нас не розчарував ресторан при готелі. Нас було четверо ми щільно поїли і випили вина і за весь рахунок заплатили грн 700. Дуже демократичні ціни. Так забув розповісти про Ланч боксі. Так як ми виїжджали дуже рано окооло 5 ранку але нас попередили що сніданок з 7 години ранку, і нам зібрали ланч бокси це нас дуже здивувало. Загалом готель просто супер і спасибі керівництву за Таоке обслуговування.
Рушили в 5 ранку суботи в Кам'янець-Подільський на фестиваль повітроплавання. Брали участь вперше дуже сподобалося. Збиралися на площі і після їхали на аеродром від куди вже відбувався політ. Політ тривав хвилин 30-40 в Карзіна було 5 чоловік з пілотом. Нам дуже пощастило з погодою і був прекрасний вид на місто та околиці.
Далі рушили по снідати в Кам'янець. Пару місць які в з 8до9 не працювали а одне нас порадувало те що можна було поїсти щільно і рушити далі.
Був стрибок з моста "Лань, що біжить" 54 метри !!! було страшно але дуже круто.

Виїхали на водоспад Водоспад на річці Джурин в Ніркові, Тернопільська область. плюс Дністровський каньйон в Національному природному парку "Дністровський каньйон"
Це величезний з першого погляду кар'єр в якому і знаходиться водоспад, церква і руїни замку.
Ви знаєте Старнно знаходити такі місця, так як ти і не підозрював що є таке. Дивно їздити в Європу але не буває в таких місцях і взагалі в багатьох місцях в Україні про які ми й не чули і не знали.
Загалом круте місце в якому можна гуляти довго.

Рушили на Тернопіль зупинилися в готелі і поїхали на вечерю в "Ковчег" класне завіденіе зі своїми традиціями.
Переначівалі і поїхали вранці до Києва через Кременець.
Заїхали в Кременцкой замок
ортіфікаціонное оборонна споруда в Кременці Тернопільської області.
Замок був побудований на крутій горі Бона (397 м над рівнем моря) з вапняку. Дитинець знаходився в західній, найнеприступнішою, частини замку. Гора була обнесена високою кам'яною стіною (в XIII столітті - дерев'яним частоколом). Підноситься над містом приблизно на 100 метрів.
І Тараканівський форт ..... Тараканівський форт - архітектурна пам'ятка XIX століття, розташований неподалік від села Тараканів Дубенського району Рівненської області, в мальовничій місцевості над річкою Іквою. Недалеко проходить автомобільна траса Львів - Київ.
Від Цього місця захоплює дух, в прямому сенсі цього слова. за 18 років побудувати таке в той час не представляється можливим. Величезна кількість ходів і виходів, лабіринтів і притулок. Місцями навіть дуже страшно. Знайшли в одній з кімнат акульстістічіскій коло для Старнно речей ..... в загальному моторошно.

І після форту рушили вже на Київ по трасі Київ - Львів. Траса хороша їдеш собі спокійно і не думаєш про ямах.

А так стан дорого в загальному на 3+ (4) пару місць було з реальними дірками але може пару км а так середня швидкість була 70-80 км

P.S подорожей по Україні, ведт у нас стільки красивих місць! да вони не облаухоженни немає екскурсій та іншого. Та й не смітять! а точніше не сріте там де живете.

Всім добра.