ErdoganAktas's post
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Level 8

Re: Yerel Rehberler İstanbul Tanışma

O zaman direkt Google Haritalardan tek tıkla halledebilirsin.

G+ | My Contributions One day, somewhere to meet.
Level 5

Re: Yerel Rehberler İstanbul Tanışma

bizde 5 olmuşuz  maşallah

Level 8

Re: Yerel Rehberler İstanbul Tanışma

Kadıköy Uygun olur.

G+ | My Contributions One day, somewhere to meet.
Level 8

Istanbul

Istanbulda fotoğraf çekmek keyiftir. Paylaşmak dahada keyiftir

Former Google Contributor

Re: Istanbul

Hey @lordofrings01,

Welcome to Connect.

 

Please excuse my reply in English. Did you know that we have a big community of people from Istanbul here on Connect. I will move your topic here - Meet Local Guides Istanbul. Please feel free to participate in the topic.

Please consider reading this post before sending me a Private Message - Private Messages and Google Moderators
Level 8

Re: Yerel Rehberler İstanbul Tanışma

Merhaba Arkadaşlar, 

Merhaba Erdoğan Bey,

Bu sene 2018 İstanbul buluşması düzenleyelim mi? Ben her türlü katkıya hazırım Erdoğan Bey, elimizden ne geliyorsa yardıma hazırım ama ilginçtirki benim yaptığım düzenleme ve yer eklemeler hemen hemen onaylanıyor tm uzun sürüyor ama bunun hangi kriterlere bağlı olduğunu halen çözebilmiş değilim inan. Ayrıca bende mesela toplam 304000 görüntüde dondu kaldı ve günde 1 tık mı almaz 377  foto diye şaşırdım 4 gün sonra birden 320000 oldu toplayarak haftalık yayınlıyor galiba artık... Ayrıca benden bir Fikir Fotoğrafları Mekanın içinden dışarıya doğru çekin göreceksiniz o Foto daha çok İş yapacak:)) herkese İstanbul dan Saygı ve Sevgiler 

Level 8

Re: Yerel Rehberler İstanbul Tanışma

Erdoğan Kardeş, merhaba 

Öncelikle yardımların ve açıklamaların için teşekkürlerimi sunuyorum. Bende işim gereği çok seyahat ediyorum Yurt dışı dahil ve Google oldukca katkıda bulunduğumu düşünüyorum ayrıca hoşuma da gidiyor, kim bilir belki bizim de hobimiz birgün işimiz olur. Evet dünyanın heryer inde herşeyi Maalesef Manipule ediyoruz biz dimi ama? Google naptın? Bende kriterleri anlamaya ve cözmeye calışıyorum ve gün geçtikçe ilerliyorum, ya geçen biri yazmıştı bu Google yeniden Üniversite yi okumak gibi yahuuu:) diye evet o Haklı... Hergün ilerliyoruz... Erdoğan Bey yapın bir 2018 İstanbul buluşması. Size yardımcı olmaya hazırım her ayın belli zamanı olabilir dediğiniz gibi. Hen tanışmış oluruz fena olmaz...

Katkıda bulunan Arkadaşlara puan kapmaları için birkaç ipucu :

Eksik bilgiler de 

ATM ler : 24 Saat 7/24 işaretleyin geçin.

Parklar 24 saat açık telefon numaraları yok alakalı değil olarak geçin. Camilerin Web siteleri ve telefonları yok işaretleyin. Bilgileri tek tek yollayın beklemeyin. Yazımın amacı buradaki arkadaşlara yardımcı olmak bilenler lütfen Ukelalık olarak aşgılamasın. :)İç Mekandan dışarıya doğru çektiğiniz Resimler daima daha iyi tık alıyor bunu fark ettim. Bide canlı Maps Fotoğrafı çekerken bir tane dik bir tane yatay cekin, yatay olan daha çok tıklanıyor sanki?

Herkese İstanbul dan Selamlar 

Muzaffer 

 

Level 3

Ynt: Yerel Rehberler İstanbul Tanışma

Merhaba, foruma yeni geldim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :))

Önal pleksi pleksiglas uv baskı lazer kesim
Former Google Contributor

Ynt: Yerel Rehberler İstanbul Tanışma

Hi @pleksi,

 

Please excuse my reply in English.

 

Welcome to Connect. 

 

Since you are new to the community, here are some tips about using Local Guides Connect:

  • First, I'd recommend you to read this topic. It suggests the various ways to have fun and engage as a part of the community.
  • You may start your Connect journey by sharing a bit about yourself in this month's Introduce yourself topic.
  • To make the most of your experience here, you can take a look at the posts in the Help Desk.

Please, note that due to Local Guides Program Terms and Conditions, you are not allowed to participate in Connect as business. That is why, please change your username, with an appropriate one.

 

Due to the volume of private messages Google Moderators receive, I do not read or respond to private messages. Please post publicly so others may benefit from your discussion. If you require urgent assistance, please tag a Google Moderator. Thank you!