BrankaS's post
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Level 7

LG Serbia/Srbija

Caos ljudi, da li iko zna koliko je LG iz Srbije i da li ste ikad pokusali da se okupite?

Novi Sad, Vojvodina
16 comments
Level 6

Re: LG Serbia/Srbija

Bilo bi lepo da se okupimo jednog dana. 🙂

Level 7

Re: LG Serbia/Srbija

Pa zasto da ne, mozda bi mi iz NS i okoline mogli prvo da se organizujemo pa da se onda pridruze i ostali...mislim dobrodosli su svi odmah, novosadjanje i okolinu sam prvo pozvala radi lakse logistike☺ ajmo LG Serbija javite se da vidimo koliko nas ima!!!

Level 7

Re: LG Serbia/Srbija

nema, moracemo se okupiti pod regionom da bi nesto napravili

Level 2

Re: LG Serbia/Srbija

Prije ce google propasti, nego se okupe lokalni vodici iz regiona

Level 8

Re: LG Serbia/Srbija

🙂  

Локални водич 8. ниво

 

https://www.google.com/maps/contrib/107715660151200218743/reviews 

 

Pozdrav na početku, izgleda da nas ovde nema baš nešto mnogo, ali od nekud uvek mora nekako da se krene... nije prvi korak, a nije ni važno...

 

Mene pre svega zanima fotografija i sve što je ovde (i ne samo ovde), vezano za fotografiju. U vreme kada je Google otvorio moj grad za editovanje na mapama, bio sam među aktivnijim Map Makerima, mape su brzo dostigle neki nivo i posle su samo mogle da se kvare i nedavno je Google zatvorio tu priču. U isto vreme pored Google mapa i Google Earth-a, paralelno sa njima, ali sa malo drugačijim pristupom, Panoramio je nekako više bio orijentisan ka fotografiji. Bez obzira na sve, Panoramio je otišao u istoriju i (po sugestiji samog Google-a), evo me u LG   🙂  I da, kad sam već ovde, ove značke, poslušno i disciplinovano sam ispunjavao zadate uslove i tu neme ništa sporno. Međutim, kada je reč o recenzijama, za poslednju značku postoji poslednji uslov "Impact", znači čitaoci recenzija trebali bi da dovoljan broj puta potvrde kako moje recenzije nisu gomila nasumičnih besmislica... ja sam recenzije počeo da pišem kada je Google to počeo da traži od mene i nije da sam ja nešto posebno nestrpljiv, ali verujem da bi ovakav mali podstrek mogao donekle da ubrza stvar i tako, cenio bih ako nađete vremena da bacite pogled na ove moje recenzije, a u dnu svake od recenzija je ikonica pomoću koje možete potvrditi da vam izgleda da je recenzija koju ste pogledali OK.

 

https://www.google.com/maps/contrib/107715660151200218743/reviews 

 

srdačan pozdrav,

Zoran

 

 

 

Level 7

Re: LG Serbia/Srbija

Nadam se da sam bar delimicno pomogla☺

Level 8

Re: LG Serbia/Srbija

Svakako! Hvala mnogo.   🙂

 

Srdačan pozdrav,

Zoran