Tito's post
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Level 7

Zero Kudos

Ovo je besmisleno. Dobio sam 1000 kudosa, a dao sam 1000 kudosa. To znaci da imam nula kudosa. Prvo sam mislio da se kudosi mogu zamijeniti za eure, a onda sam doznao da se kudosi nd mogu zamijeniti ni za eure ni za dolare. Pa sto ce uopce kudosi ako ne vrijede. Nema nikakve koristi od tih kudosa. 

18 comments
Connect Moderator

Re: Zero Kudos

@Tito Kudos are meant to show appreciation for contributions in Local Guides Connect. When someone post good content on Connect and you like it, you give the post a Kudo. Same with replies. It's basically similar to 'Likes' on Facebook, plusses on Google+, or hearts in Twitter. None of these offer any monetary compensation.

 

I'm still curious of where you got the impression that Kudos can be exchanged to Euro. Can you please let us know where you got that information from?

Level 7

Re: Zero Kudos

This is logical. Kudos looks like money. Likes from facebook do not look like money. Pluses fom G+ and hearts on istagram fo not look like money. Local Guide Connect looks like serious site.

Anonymous
Not applicable

Re: Zero Kudos

@iyudhi

 

I think that he understands all, but he is joking as much I can tell...

 

@Tito

Reci mi, ozbiljno, je li ti neko rekao da se od kudosa može nešto zaraditi? @iyudhi te pita to jer bi to bilo jednim dijelom kršenje pravila.

Ne znam šta si sprco na te kudose 😄 da mogu da ti prebacim malo svojih odma bi...šta ti to predstavlja, imaš milione na maps za sfere a tu se ufatio kudosa 😄

 

P.S. Jesi li popunio formu, ono za zajednicu Dubrovnik?

Level 7

Re: Zero Kudos

Ja sam uvjeren da se kudosi mogu pretvoriti u dolare, ako vec ne mogu u eure. Zasto svi toliko pricaju o kudosima, zatim na profilu se vide znacke, znacke se skupljaju. To su vec kolekcionari. Ovako nesto ne postoji na facebooku, nema ni na tweeteru, nema ni na instagramu. Ovo nema nigdje. To je posve specificni i novo. Ocekujem da ce se kudosi moci mijenjati za dolare, ako vec ne mogu za eure. Kakva je svrha svega ako nema dolara? To je posve bezmisleno, truditi se oko necega sto nema vrijednosti.

Level 7

Re: Zero Kudos

Dobro si mi napomenuo, u medjuvremenu mi je palo na pamet jos nekih ideja. Mene isto cudi zasto ovdje nitko ne stavlja muziku sa youtube. Jesam li nesto pogrijesio ako sam stavio? Ovdje je ekipa dosta ustogljena, nedostaje malo veselja.

Anonymous
Not applicable

Re: Zero Kudos

Pa ne znam baš što se tiče muzike, ovo je ipak forum usmjeren za Local Guides...ali znam ko zna tačan i precizan odgovor na to..

 

@iyudhi One question, @Tito would like to know, can he share some songs on connect from YouTube?

 

Imaš veselja na raznim postovima, a ja traažim ozbiljne teme...koje rijetko nađem...veselja je svuda no većina na engleskom piše.

Level 7

Re: Zero Kudos

Ja pisem malo na hrvatskom, malo na engleskom. Moze li se nekako jednostavno vidjeti prevod za vrijeme pisanja? Ponekad se pogrijesi u kucanju, a i prevoditelj nije bas toliko strucan.

Anonymous
Not applicable

Re: Zero Kudos

Nažalost @Tito ovo je jedina opcija za prevode...a i odma da znaš...postoji mogućnost da ono što pišeš na hrvatskom bude polovično ili nikako prevedeno.

 

Google translate opcija može da prevodi samo jednostavne i kratke stvari sa naših jezika...čak nekad prevede sve ali bez ikakvog smisla...

Zabranjeno nije, to znaš, pisati na kom god jeziku ko želi...no ako želiš da te svi razumiju piši na engleskom onoliko koliko znaš, mnogi pišu isto nepotpuno...ni ja ga ne znam odlično, ali se sporazumjevaju. 

Level 10

Re: Zero Kudos

Kudos cannot be traded for dollars, but you can exchange in bitcoins. Each 1000 kudos = 1BTC.

Just click on www.kudosbtcexchange.joke