HUMBERTO_V's post
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Level 10

VISITA AL POBLAT ALT-MEDIEVAL DEL SERRAT, ALBANYÀ

CIMG0065-1024x768.jpg

Visita al poblat alt-medieval del Serrat (Albanyà) i del seu colomarúnic conegut a Europa construït amb la tècnica antiga de l’ “opus spicatum” (construcció en que les pedres estan col·locades en forma d’espina de peix, és una tècnica constructiva típica de l’Alta edat mitjana, segles IX-XI).

 

CIMG0073-1-360x270.jpgCIMG0077-360x270.jpg

 

Aquest poblat situat en un meandre del riu Muga, en la zona coneguda del Serrat, també coneguda pel Bertran, rep el nom per la masia que hi ha situada ben a prop i del seu magnífic pont.
El que s’ha fet en aquesta intervenció del Serrat és netejar i desbrossar el lloc, i consolidar aquelles estructures arquitectòniques que es trobaben en perill d’enrunar-se encara més, com la porta d’entrada que veureu a les fotos.

 

CIMG0068-520x390.jpg

 

El projecte l’ha fet la Diputació de Girona (2.200.000 euros), departament de patrimoni i monuments amb l’arquitecte en cap Sr. Bayona, a iniciativa de l’Ajuntament d’Albanyà per tal de potenciar el turisme al municipi.

 

@BeatrizAguilar @Gio51x

 

 

https://gasmountain.com/blog/
FOLLOW ME ON GOOGLE MAPS
https://goo.gl/maps/nTobaEosxkmA1cvq8
Albanyà, España
4 comments
Level 9

Re: VISITA AL POBLAT ALT-MEDIEVAL DEL SERRAT, ALBANYÀ

@HUMBERTO_V esta publicación es como  del set de filmación de alguna película. Es la primera vez que veo las piedras colocadas de ese modo. Un gran logro que hayan destinado fondos para la conservación ese sitio. 

Beatriz Aguilar | bandera-de-venezuela-imagen-animada-0001| Instagram
Level 10

Re: VISITA AL POBLAT ALT-MEDIEVAL DEL SERRAT, ALBANYÀ

@HUMBERTO_V

Interesting subject.

 

R S Dev
Level 9

Re: VISITA AL POBLAT ALT-MEDIEVAL DEL SERRAT, ALBANYÀ

Hello @HUMBERTO_V,

Thank you for sharing these pictures with us. 

Former Google Contributor

Re: VISITA AL POBLAT ALT-MEDIEVAL DEL SERRAT, ALBANYÀ

Hi  @ HUMVILA ,

 

Thanks for sharing about your trip! This place looks very interesting. The remains of ancient villages always arouse my curiosity and make me imagine what was people's everyday life so many centuries ago.

Due to the high volume of private messages, Google Moderators receive, I do not read or respond to private messages. Please post publicly so others may benefit from your discussion. If you require urgent assistance, please tag a Google Moderator. Thank you!