HUMBERTO_V's post
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Level 10

CATALÀ - Com - Local Guides Clean the World - educa als adolescents.

Introducció: Se m'ha demanat que escrigui una breu guia per a l'intercanvi d'accions de Google Maps i LocalGuidesCleanTheWorld per a estudiants de 13 a 19 anys. Hi ha molt més per escriure, així que si us plau, consideri això com un espai obert, on compartir els seus suggeriments.

 

L'adolescència és una de les parts més emocionants de la vida. La tecnología no té secrets per a ells,utilitzen un telèfon intel·ligent molt millor que molts de nosaltres, ja que utilitzen canals de mitjans socials d'una manera natural.

Per això, parlar de Clean the World en una escola és tan emocionant: podem mostrar algunes de les eines que poden utilitzar per registrar i documentar l'experiència Clean the World.

Clean the World pot ser un repte, per aconseguir grans resultats.

Caption: A patch of colorful plastic caps covers the beach on the morning of January 1st 2018Caption: A patch of colorful plastic caps covers the beach on the morning of January 1st 2018

 

Eines:

Google ens ofereix a nosaltres de forma gratuïta una àmplia gamma d'eines, que podem utilitzar per a la planificació i documentació de les nostres  activitats de neteges al món:

  • Google Fotos, on podem guardar les nostres fotos i vídeos de forma gratuïta, en alta qualitat. Amb Google fotos també podem crear un bloc estil post, afegint els nostres continguts en l'àlbum.
  • Documents de Google, ens proporciona un conjunt complet, per a l'edició de text (Google Docs), gestió de dades (fulls de Google) i la publicació dels resultats ( diapositives de Google )
  • Els meus mapes de Google, una eina interessant que es pot utilitzar per crear un mapa personal, afegint vídeos, fotos i enllaços. El mestre dels meus mapes pel projecte LocalGuidesCleanTheWorld, David Tito, està disponible per a les preguntes i truc sobre com usar-lo. Aquí trobareu misMapas de la contaminació per plàstic"
  • Google Earth, és una de la millors maneres d'aprendre i explorar el nostre planeta. També és possible importar dades de Google als meus mapes, per a la creació d'una exploració dinàmica.
  • Google Maps, per descomptat, i les guies de connexió local, la nostra comunitat, on compartir la nostra experiència de Guies locals.

 

Accions:

Amb aquest conjunt d'eines a les nostres mans, podem planejar una gran quantitat de diferents activitats, a l'aula i a l'aire lliure (al camp)

A l'aula:

  • Què és la contaminació per plàstic? Podem trobar una gran quantitat de recursos en línia, simplement amb una simple cerca a Google. Aquest post, sobre Notícies relacionades amb el medi ambient, també mostrarà articles per guies locals, sobre el tema.
  • Millors pràctiques, li donarà una llista d'exemples, escrit per guies locals, sobre com fan els diferents països la seva gestió de la contaminació i reciclatge.
  • Podem fer un estudi i identificar "el que és crític en la meva àrea?".
  • Podem fer una recerca de les 3R "Re-Duce - Re-cicle - Reutilització".
  • Local Guides Clean the World? Ja hi ha diverses associacions, que treballen de forma local o global, que lluiten contra la contaminació per plàstic,la qüestió és per què?

A causa que som locals, pel que sabem del territori, treballant en l'àmbit mundial, l'intercanvi d'experiències i donar-se suport mútuament. Hem creat un logotip  per tenir una única i clara identitat, una bandera feta per guies locals per Guies locals. Podeu descarregar el logo aquí

  • La planificació d'una recerca: després de discutir la peculiaritat de la zona, podem fer un pla sobre el que volem fer "al camp"
  • Informant: després de l'activitat sobre el terreny, cal preparar alguna documentació que, depenent de l'acció, pot ser:
    • Crear un full de càlcul de què trobem (què, quant, on)
    • Fent un àlbum de fotos de l'experiència
    • Escriure un post sobre l'experiència.
    • Compartir la nostra experiència en les guies de connexió local i en les xarxes socials, amb el hashtag #LocalGuidesCleanTheWorld

LGCTW T-Shirt for #CleanValnerinaLGCTW T-Shirt for #CleanValnerinaLGCTW samarreta per #CleanValnerina

 

En Camp:

  • Identificar i documentar una zona contaminada. Prendre la foto i afegir-la a my maps, per a futures accions
  • La neteja i presentació d'informes. Durant l'acció de neteja, els estudiants poden prendre nota del que recullen, i omplir un full de càlcul. @DavidTito comparteix amb vosaltres un full de càlcul que es va utilitzar en una reunió recent.

 

Per descomptat, això és només una guia breu.

 

Afegir la seva experiència o les seves idees donant resposta a aquest post.

 

Nota: Gràcies a  @ manulele81  (per fer que la  samarreta fos tan bonica)

 

Mireu aquest interessant vídeo, sobre la vida d'una ampolla de plàstic.

 

 

https://gasmountain.com/blog/
FOLLOW ME ON GOOGLE MAPS
https://goo.gl/maps/nTobaEosxkmA1cvq8
2 comments
Former Google Contributor

Re: CATALÀ - Com - Local Guides Clean the World - educa als adolescents.

Hi @HUMBERTO_V

 

Well done with this project. The campaign to start to clean our world should start with the education to possible effect first, and you did something very useful by keeping on with this great activity that other Local Guides are continuing all around the world. 

 

Don't stop with this and please do keep us updated regarding this topic. 

 

Muchas Gracias!

Due to the volume of private messages Googlers receive, I do not read or respond to private messages. Please post publicly so others may benefit from your discussion. If you require urgent assistance, please tag a Google Moderator. Thank you!

Level 10

Re: CATALÀ - Com - Local Guides Clean the World - educa als adolescents.

Thank you very much @Sorbe , I am very motivated in this project.

https://gasmountain.com/blog/
FOLLOW ME ON GOOGLE MAPS
https://goo.gl/maps/nTobaEosxkmA1cvq8