Sikus's post
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Level 7

Vytvoření místa na PC a přidání fotky

Ahoj,

rád přidávám chybějící místa do Map Google v pohodlí velké plochy na PC. Co mi tam ale dost chybí, a určitě by to urychlilo i schválení, je možnost přidat k místu, při vytváření nového místa na PC, fotografii. Je možnost to někde zadat jako požadavek na vylepšení?

Takhle mi visí dost míst ve stavu NEPOUŽITO (což doufám znamená, že to čeká na schválení?) a a mám nevyužité fotografie, protože je nemám kam přidat. K zadanému místu ve stavu nepoužito fotografie přidat nejdou. Dá se s tím něco dělat?

11 comments
Level 8

Re: Vytvoření místa na PC a přidání fotky

ahoj. "nepoužito" je totožné so zamietnutím. rozdiel je len v spôsobe zamietnutia - máš to zamietnuté automaticky, alebo "ručne" pracovníkom GM?


Level 7

Re: Vytvoření místa na PC a přidání fotky

A jak poznám, jestli to zamítl stroj nebo administrátor?

 

Snímek obrazovky pořízený 2017-11-26 21-22-30.png

 

Anonymous
Not applicable

Re: Vytvoření místa na PC a přidání fotky

@Sikus ano máš to vše zamítnuté vše, nepoznáš to. 

Jinak co se týká přidání místa s fotkou to se dá udělat přímo v aplikaci Google Maps, když si totiž přímo na daném místě kde se místo nachází a v mapách není máš vyšší pravděpodobnost, že bude schváleno.  

Level 8

Re: Vytvoření místa na PC a přidání fotky

rozdiel poznáš prakticky ihneď, podla toho či si dostal potvrdzujúci e-mail, alebo nie. robotom zamietnuté miesta sú doslova "skartované" bez oznámenia -- nájdeš to len vo výpise úprav. ak miesto zamietne pracovník GM, najprv dostaneš oznámenie o čakaní na spracovanie, no ich zamietnutie sa tak isto neoznamuje. celé je to dofakané, neprehladné, ale oni to už meniť zrejme nebudú, lebo takto je to už od spustenia LG ...

Level 7

Re: Vytvoření místa na PC a přidání fotky

@Anonymous díky, ale právě přijde mi pohodlnější zadat místo v pohodlí velké plochy a v teple než tam v zimě před krámem něco cvakat. Proto bych uvítal možnost připojit i fotku.

 

@Tom-SR Díky za vysvětlení. Není to moc vylazené. Teď ty poslední mi tedy zamítl stroj. Bylo mi divné, že nechodí emaily. Dřív přišly téměř na všechno. 

 

Teď ztrácím motivaci něco přidávat, když ani nevysvětlí, proč mi to stroj zamítl. Fotku bych hned dodal.

Level 8

Re: Vytvoření místa na PC a přidání fotky

navzdory robotom, ich zamietnutie býva pomerne správne. najčastejšou príčinou býva duplicita v tesnej blízkosti. neviem či sleduješ aj G+ LG, nedávno sme tam riešili prečo nejde pridať cmiter. na prvý pohlad sa to zdalo ako chyba automatu. po dôkladnom prezretí okolných POI som našiel už zapísaný cmiter s názvom lokality, teda to bolo nesprávne, ale robot to správne vyhodnotil ako duplicitu. GM sú však velmi nedokonalé v zobrazovaní okolných POI. odporúčam nejakú mobilnú appku; kedysi som na tento účel používal "LocalScope", no určite ich dnes bude ovela viac, aj lepšie ...

Anonymous
Not applicable

Re: Vytvoření místa na PC a přidání fotky

Screenshot_20171201-092826.png

 

@Sikus přes mobilní aplikaci úplně v pohodě 😉

Level 7

Re: Vytvoření místa na PC a přidání fotky

Smyčkou jsme se vrátili k mé úvodní otázce. Dá se někde požádat, aby přidali na PC, při vytváření nového místa, možnost vložit fotografii? Nebaví mě, teď v zimě, datlovat něco v telefonu před obchodem, když si to mohu nafotit (prokazatelné, že jsem tam byl) a pak přidat nové místo v pohodlí domova.

@Anonymous V létě jsem také neměl problém se schvalováním

Level 7

Re: Vytvoření místa na PC a přidání fotky

Tak nevím, kde je problém. Nyní mi všechny úpravy a přidání míst prošli z mého PC. Okamžitě, takže jsem mohl obratem dodat i fotografie. Dělal jsem to ze svého notebooku z domácí sítě. Možná před tím špatný algoritmus na rozpoznávání chyb. Nevím.

Každopádně přidání místa teď funguje během pár vteřin.

 

Naposílal jsem také zpětnou vazbu přes místní průvodce. Jestli si to někdo přečte, pochybuji 🙂 Ale mohli by nám zadávání zpříjemnit. Všude u Google jsou ty služby vymazlené, automatizované, co nejméně kliků, umělá inteligence. Ale přidávání míst do map je tedy hodně za tímto standardem.