JaroslavL's post
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Level 6

Pridanie miesta

Dobrý deň

Požiadal som o pridanie miesta nad obcou Hiadel kde sa nachádza masový hrob vojakov . Chcel by som tam pridať nejaké fotografie , ale miesto my pridať zamietli . Ako mám ďalej postupovať? 

36 comments
Level 8

Re: Pridanie miesta

@JaroslavL Ahoj, co Ti přišlo v e-mailu od Goolgle? Mě se to stalo už několikrát, většinou mi to přišlo jako místo bylo přidáno, ale nepoužito. Možná to třeba někdo zadal před tebou a běží schvalovací proces.

Level 6

Re: Pridanie miesta

Neviem nájsť ten email , bolo to už dávnejšie . Mám to vyskúšať ešte raz?

Anonymous
Not applicable

Re: Pridanie miesta

Zdravím duležité je co jste tam @JaroslavL dal za kategorii a pak pomáhá ke zveřejnění rovnou přidat i fotku místa což umožňuje mobilní aplikace 

Level 8

Re: Pridanie miesta

@JaroslavL Ahoj zadej to znovu a uvidíš. Kategorie je důležitá jak napsal @Anonymous. Podívej se ještě b nejbližším okolí, jestli tam není něco podobného ve stejné kategorii. 

Level 6

Re: Pridanie miesta

Aha nevedel som že mobilná aplikácia to povolí . V blízkosti cca 10km nič nieje , iba ten pamätník (masový hrob) . Možno som zvolil zlú kategóriu . Tento krát som zadal pamiatka , to bolo tomu asi najbližšie.  Ďakujem za rady

Level 8

Re: Pridanie miesta

momentálne nie je možné podávať reklamácie zamietnutia, ako tomu bolo v MapMaker, preto si treba tie potvrdzovacie maily ponechať až do spracovania žiadosti. neviem ako to majú kolegovia Češi, v slovenskom preklade je to už momentálne správne "Pamiatka" = "Historical Landmark" = pamätník (objekt), prípadne iný typ historického objektu. pre masový hrob by som určite dal kategóriu "Historické miesto", ale neni to zas nejaká vážna chyba.

Level 6

Re: Pridanie miesta

Tak som to nakoniec vyriešil s pomocou mobilu . Z mobilom to prešlo

Level 7

Re: Pridanie miesta

Zdravím dámy a pánové. Nemáte tušení, kdo a odkud schvaluje žádosti o přidání míst a na základě jakých kritérií? Už se mi několikrát stalo, že místo bylo zamítnuto a to neoprávněně. Popřípadě, když jsem označil naprosto jasně neexistující prodejnu (Pandora) s chybně napsaným názvem, tak vyřízení trvá už víc jak měsíc a nic. Stejně tak se mi stalo, že jsem nějaké nové místo pojmenoval třeba jako "Tipsport sázková kancelář" a za dva týdny mi přišel email, že můj požadavek byl schválen a začne se zobrazovat "Tipsport Bar". Otevírací doba, kterou jsem zadal tam také nebyla. Stejně tak se mi stalo, že jsem k danému místu přidal fotky, které mají počty zobrazení, ale na profilu daného místa nejsou k vidění, ale když se podívám na svém mapovém účtu, tak tam jsou, tohle taky nechápu. Máte někdo podobné zkušenosti?

 

Level 8

Re: Pridanie miesta

Pavle, momentálne je v tom taký bordel, že to nemá zmysel riešiť. úpravy hodnotí automat, pracovník Google, LG s androidom - ale nikdy nevidíš kto konkrétne o tom rozhodol. začiatkom apríla / dubna by sme už mali dostať moderovací systém cez Mapy konečne aj do PC, tak pevne dúfam že to bude lepšie. uznanie úpravy neznamená že názov bude zobrazený v Mape, ale napr. že ho pridajú ako subnázov. cez Mapy zatial nejde editovať subnázvy, len primárne, teda tie viditelné. miznutie fotiek môže mať na svedomí človek čo ich reportoval a pracovník Google následne rozhodol že nebudú súčasťou toho POI. znova je to desne anonymné, nemáme sa proti tomu ako brániť ...