HelloJess's post
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Former Google Contributor

Organizátoři Setkání mohou nyní sdílet aktualizace s účastníky

Po spuštění naší nové stránky Setkání jsme pozorně sledovali vaši zpětnou vazbu. Díky vašim tvůrčím nápadům jsme byli schopni udělat taková vylepšení jako zobrazení seznamu účastníků vašeho setkání a jejich příspěvků. Také jsme odladili problémy odlišných časových zón (uf!) a usnadnili výběr začátku a konce setkání. Dnes vám přinášíme novou funkci, kterou jste si vyžádali: možnost posílat aktualizace účastníkům.

 

(Obrázek nalevo) Vzhled stránky odsouhlaseného Setkání s možností aktualizace (Android). (Obrázek napravo) Ukázka formuláře pro vložení vaší aktualizace (Android).(Obrázek nalevo) Vzhled stránky odsouhlaseného Setkání s možností aktualizace (Android). (Obrázek napravo) Ukázka formuláře pro vložení vaší aktualizace (Android).

Až příště navštívíte stránku odsouhlaseného Setkání, zobrazí se nabídka ke sdílení aktualizací. Pokaždé, když sdílíte aktualizaci, bude odeslán e-mail každému z místních průvodců, kteří se zaregistrovali na vaše Setkání. Můžete poslat až tři aktualizace. Tyto aktualizace se zároveň objeví veřejně na stránce vašeho Setkání.

Vzhled stránky Setkání po odeslání aktualizace účastníkům (Android).Vzhled stránky Setkání po odeslání aktualizace účastníkům (Android).

Více informací o Setkáních a o vytvoření vašeho Setkání naleznete na g.co/localguides/meetup.

 

Kdy mohu začít posílat aktualizace?

Hned, jakmile bude vaše Setkání odsouhlaseno.

 

Jaké informace je vhodné zařadit do aktualizace?

Doporučujeme poslat aktualizaci vždy, když se změní detaily vašeho Setkání (např. datum, čas a/nebo místo). Také můžete poslat v rámci aktualizace vaše telefonní číslo a/nebo e-mailovou adresu pro případ, že vás budou účastníci potřebovat kontaktovat. Nebo můžete v den setkání sdělit účastníkům, co máte oblečeno, aby vás lépe rozpoznali. 😉

 

Musím posílat aktualizace?

Nemusíte. Tato funkce je volitelná.

 

Mohu změnit informaci zveřejněnou na mém Setkání?

Ne - poté, co byla stránka Setkání odsouhlasena, nemůžete už informaci na ní měnit. Pokud potřebujete udělat změnu, učiňte tak pomocí aktualizace. Také můžete komunikovat s účastníky v příspěvku na nástěnce Kontakty, který se utvoří, jakmile je Setkání odsouhlaseno.

 

Uvidím seznam e-mailových adres účastníků?

Ne, k e-mailovým adresám účastníků nebudete mít přístup. Jakmile odešlete aktualizaci, pošleme každému účastníkovi individuální e-mail.

 

Co když budu potřebovat poslat čtvrtou aktualizaci? Jak jinak kontaktovat účastníky?

Protože můžete poslat maximálně tři aktualizace, dobře si je promyslete. Jinak můžete pokračovat v komunikaci s účastníky v příspěvku na nástěnce Kontakty, který se vytvoří, jakmile je setkání odsouhlaseno.

 

Jak dlouhá může být má aktualizace?

Vaše aktualizace musí mít nejméně 10 znaků a nejvíce 500 znaků.

2 comments
Anonymous
Not applicable

Re: Organizátoři Setkání mohou nyní sdílet aktualizace s účastníky

Diky @HelloJess 

Level 10

Re: Organizátoři Setkání mohou nyní sdílet aktualizace s účastníky

@HelloJess I tested this 'announcement" yesterday, but nobody got email notification, so this feature is almost useless for now.