VladimírB's post
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Level 8

Local Guides Google Play Perk

Dostal jsem pruzkum jak se mi libi novy Local Guides Perk. Tak jsem odpovedel ze 3 mesice Google Play zdarma jsou fakt na nic. 

4 comments
Level 8

Re: Local Guides Google Play Perk

Správně jsi odpověděl. 😉 Je to dárek hlavně pro Google:

Způsob, jak k placené službě přivést další uživatele a natlačit je do ní. I pro období zdarma je nutné zadat údaje o platební kartě pro případné pozdější stržení poplatku za užívání služby. Kdo zapomene před skončením zkušebního období službu zrušit, zaplatí si.


Level 8

Re: Local Guides Google Play Perk


@TomášCZ wrote:

Je to dárek hlavně pro Google:



Dobre receno. 

Anonymous
Not applicable

Re: Local Guides Google Play Perk

@TomášK prosím tě pokud nechceš nikdo tě do ničeho nenutí ani do programu  Local Guides 😉

Zdrž se zbytečného hejtu  Díky

Level 8

Re: Local Guides Google Play Perk

Zdeňku, to není hejt, ale realistický popis situace. Tohle je mnohem víc marketingové promo služby než odměna.

Ano, je možné dostat zdarma službu na dobu o 2 měsíce delší, než jak to mají ostatní. To je malé plus (skutečně malé) pro ty, co co by ji stejně tak jako tak používali. Taky nemuseli dostat nic. 😉

Ale aby se tu dalo s klidným svědomím mluvit o odměně za to, co lidé Googlu přinášejí - pak by musela být buď služba tohoto typu zdarma na delší období (IMHO alespoň rok); nebo daná k dispozici bez nutnosti se rovnou upisovat k následnému placení; a každopádně by měla být aktivovaná i lidem, co už službu používají, ne jen těm, co o ni dosud nezavadili.

 

Můj názor na kvalitu nabízených odměn nemění nic na tom, že program Google Guides považuji za vcelku přínosný, i když je pro mne osobně mnohem méně přitažlivý, než bývalo dřívější přispívání do map přes Panoramio. A to v Panoramiu nebyly žádné "zaručené" odměny.