zeytinyağlı ve meze çeşitleri ,yardımcı yemekler ve salata

Ege de en çok tüketilen meze çeşitleri . Bar meyhane restoranların temel çeşitleridir. İştah açıcı ve atıştırmalık olmakla beraber yardımcı yemek olarak da bilinirler. Türkiye’nin her bölgesinde benzer yada farklı son derece lezzetli çeşitleri bulunur. Izgaralarla yada alkolle beraber özellikle Türk rakısı için sunulur.

6 Likes

Hello @STARROAD ,

Thank you for sharing with us, however it seems that the second photo has been taken from an external source and this is against the rules of Connect. Kindly, edit you post and remove it.

You can edit your publication following the helpful instructions that you will find here: Edit your post - Why and How To.

Connect is all about originality! For further information, please have a look at the following link.

2 Likes

Boris uyarın için teşekkürler ama resimler ve yapımları şahsıma ait .kendim yaptım . daha önce başka ortamlarda paylaşmıştım . eye em vs gibi ama tamamen bana ait olan resimler.

İlk uyarınız itibari ile kendi resimlerimi yayınlıyorum .başka resimler olursa kaynağı belirterek yayınlarım . kendime ait olmayanı kendim diye yayınlamam. bu resimler kendi klasörümden . Ben şef aşçıyım ayrıca

Hi @STARROAD ,

Thanks for your reply! I wanted to let you know that you can tag a member when you comment. This way you send a notification and the Local Guide knows that you are talking to them. To do so, you just need to add the symbol @ before their name, like I did with you.

To know more about the forum, I suggest the following article, where you can find 14 helpful tips for using Connect.

1 Like

TEŞEKKÜRLER