Volim prirodu i svu njezinu ljepotu. Ovo je prekjučerašnji zalazak sunca na rijeci Dravi. I naravno predivni labudovi ?
A beautiful photo @renata1 and thank you for sharing. What camera did you use ? Also, I think that your photo would look so much better if uploaded and shown here on Connect in a larger size. Maybe just try to edit the photo and check that Large is the size selected.
@AdamGT hvala Vam puno. Drago mi je da Vam se sviđa fotografija. Ja sam potpuni amater i fotografirala sam sa svojim 2 godine starim mobitelom. Huawei. Hvala, pozdrav iz Hrvatske.
@renata1 sunset and swans. So beautiful ~
@LingLing hvala Vam.
Labudovi Oni su u tako savršenom skladu sa svojim okruženjem da se ne možete ni razlikovati!
Želim da je tvoja silueta zarobljena u ovom okviru za slike! Izdat će najsavršenije slike ikad!
Onda, to neće biti samo; “Zalazak sunca i rijeke”, ali “Savršen sklad: lijepa žena divi se Labudovima na rijeci, na zalasku sunca.”
@Ewaade_3A hvala Vam puno. Hvala na Vašem razmišljanju i sugestiji. Ljepota prirode je jednostavno nedostižno savršenstvo. A onda " uhvatiš " još savršeniji trenutak.
Excellent capture with very beautiful scenery with very accurate time.Attractive capture.
@DebadattaMeher hvala Vam puno
@renata1 molim
Točno! Čak i bez upotrebe mnogo riječi, to bih mogao reći; vi, divite se ‘ljepoti prirode’, zato sam vam predložio da ‘svoju siluetu’ stavite u isti okvir za slike.
@Ewaade_3A volite li vi prirodu i sve njezine čari i ljepote? … Ponekad nam ta ista priroda pokazuje svu svoju moć i snagu koja je iznad čovjeka. Ali ja se divim njezinoj ljepoti, čarima i snazi koju nam pokazuje u svojoj pozitivnoj strani.
A very nice & colorful photo @renata1 Thanks for sharing.
@vijayparadkar hvala Vama na pohvali.
@renata1 perfect