Why there are featured posts from 2019 year?

Pritisnuo sam Tab “Recent” i ovo je sto sam dobio - postovi iz 2019. U čemu je stvar? Zašto se i dalje pojavljuju “Featured” postovi. Mene takvi me zanimaju. Zašto se forsiraju takvi postovi koji korisnike ne zanimaju. Neka budu pod Defaultnim tabom. Ali ako već želim posljednje postove, čemu mi se serviraju neki drugi? Kako bi ovo popravio?

1 Like

The 4 featured post, that are pinned on the top of every section, are post that the Team consider interesting for the community, so they are putted on evidence, @user_not_found

Featured post are not affected by the filter, that is acting only on the post UNDER the filter bar

2 Likes

Hvala @ErmesT na obrazloženju. Mada nije najlogičnije, ali je posve službeno. U medjuvremenu sam počeo pisati odgovor, a zatim je posve iznenada ekran skrolovao i moj odgovor je izgubljen. To se često dogodi, a vrlo je frustrirajuće, Dakle odgovori nestaju, a nisu ni u “Drafts”. Pored svega imao sam sva posta u “Drafts”, a sada imam samo jedan. I kad pokušam tog pogledati dobijem crvenu poruku “ nema dovoljno administrativnih ovlasti”. Dakle da rezimiram, nestaju postovi iz Drafts i ne mogu se pogledati jer “nemam dovoljno ovlasti”. Kakve to ovlasti trebam imati da bih pogledao svoje poruke? Evo poruke o grešci koju dobijem kada želim pogledati svoj vlastiti post : ( u ovom trenutku je nemoguce dodati fotografiju - vrlo interesantno, ali i frustrirajuće)

Hi @user_not_found ,

Please note that I have accepted @ErmesT 's reply as a solution as it gives the complete answer to your question.

I will also edit the heading of your post to an easier recognizable one. This way when having the same question other Local Guides will be able to find the solution easier.