What is Google going to do regarding my contributions not going public?

Hello,

as many of you know, Google is nowadays frequently not posting contributions made on Google Mpas. There AI is really freaking out and setting all of my new contributions offline - ALL of them! What is Google planning to do on this matter? Is there a fix going to be implemented or something else? I am not amused on this current situation as I am frequently writing reviews to contribute on Google Maps and this really is time consumig. So I am asking myself: Why are you still trying to make contributions, isn’t your time more precious then trying to figre out how things can work out with my contributions?

Regards.

Eser

2 Likes

Merhaba @EserA isminden anladıgım kadarıyla türksün.foruma hoşgeldin.bu konuda oldukça çok şikayet

gelfi ve düzeltmeler yapılmaya çalışılıyor.yeni denenilen yapay zeka maalesef bazı sıkıntılar

çıkarıyor.ama zamanla düzelecegine inanıyorum.iyi gezmeler :blush: :+1:t2:

1 Like

@Gezendunyali Merhaba, evt türküm ama almanyadan post atmaya calisiyorum demek dogru olur. Maalesef düzelecegi yere dahada kötüye gidiyor. Bir kac hafta önce yazdiklarim 1-2 düzeltme ile onaylaniyordu, ama 07./08. Aralik itibari ilen her yazdigim post offline oluyor ve ne yaprsam yapayim düzelmiyor. Bu durum artik cok germeye basladi beni.

Sana inanmak isterim, ama gördügüm ve yasadigim kadariyla iyiye degilde kötüye gidiyor yapay zekanin yaptigi muammeleler. Maalesef Google’ile muhataba gecmekte imkansiz, bende bu forum yolu ile deniyeyim dedim. Sadece burda arada bir Google calisanlari görmek mümkün.

Saygilarimla.

Çok memnun oldum :pray:t2: maalesef sesigin durum bazı ülkelerde çok sıkıntı.yazın almanya,fransa, gibi ülkelerde gezerken yorumlarım aynı senin gibi oldu ama isviçreyle ve dige ülkelere gecince yorum sıkıntı olmadı.burada pylaştıgımda moderatorler ekran görüntüsü istedi ve bildireceklerini söyledi.yoabilecegin en iyi şeyi yapmışsın zaten.umarım düzelir :pray:t2:

Bende memnun oldum, yani burda bekleyip biraz daha bu posti ateslersem moderatorlerin biri belkide yazdikalrimi görür ve bana yardimci olmaya calisacaktir. Dogrumu anladim? :slightly_smiling_face:

Ilerde bende Lvl 10 olmam dilegiyle, saglicakla kal.

Eser

這個系統變得非常荒謬,我也有同樣的問題. 真是一場災難

1 Like