- Unatoč ovim teškim, ozbiljnim i drukčijim vremenima, moj grad Varaždin jako lijepo je uređen i okićen u ovo predblagdansko vrijeme.
- Puno toga je zatvoreno, ne radi, moramo se pridržavati epidemioloških mjera. Nema okupljanja, putovanja, ali uvijek se može izaći na svježi zrak i malo prošetati po gradu.
- Svi živimo u nadi da će sve ovo proći i da će nam sljedeća godina biti zdravija i sretnija od ove 2020.
@renata1 Your photos are mervalous but if you describe it a little bit then this article will be great.
Thank you for sharing some wonderful photos of the streets in your town.
It seems you are all eager to welcome the holiday season and the new year
@KapilDD hvala puno na Vašem komentaru.
Hvala i na pohvali.
Ovako, fotografije sam snimila u centru grada Varaždina, to je mali grad u Hrvatskoj.
Prve tri fotografije su snimljene u Gajevoj i Dućanskoj ulici. One su poznate po tome što tu ima puno dućančića, trgovina, radnji, kafića (sada dosta toga ne radi zbog Covida19).
Predzadnji fotografija prikazuje Stari grad-dvorac i muzej, to je simbol moga grada.
I na posljednjoj slici je glavni trg (Korzo) i zgrada Vijećnice, zgrada gradonačelnika.
@TusharSuradkar hvala Vam na komentaru i drago mi je da Vam se sviđaju slike. Snimljene su prije nekoliko dana.
A šta da Vam kažem, ništa ove godine nije isto.
Neće biti ni Nova godina, niti Božić.
Meni osobno nije do nikakvog slavlja jer ovdje u Varaždinu je vrlo teška situacija sa korona virusom.
Tri, četiri tjedna bili smo najgori u Europi po broju zaraženih. Strašno!!
Sada mi je najvažnije da to sve preživimo.
Hello @renata1 ,
Thank you for sharing these incredible photos with us, the Christmas decorations look very beautiful!
Are these pictures taken from one place, or different areas within the same city?
Few days ago I had a walk in the city center of Sofia and I took the following shot, hope you’ll like it! I guess, the effect is completely different at night with all the lights turned on!
@BorrisS hvala Vam na komentaru.
Drago mi je da Vam se sviđaju slike.
Snimila sam na četiri različite lokacije u Varaždinu.
I Sofija je lijepo okićena.
Fotografija je super.
U noćnom ugođaju kad se upale sve lampice, Sofija sigurno izgleda čarobno.
Nice pics
Drago mi je da Vam se sviđaju fotografije @ImYogesh
Hvala na komentaru