Vreau sa incep din nou

Buna ziua tuturor, ma numesc Bogza Remus, locuiesc in Romania, sunt sofer pe camion de mare tonaj (40 tone), tranzitez multe tari din Europa si in timpul meu liber, vizitez orase, fac asta din 2008.

In luna noiembrie 2019, am urcat pe un munte ca sa ajung la o pestera, foloseam gps-ul meu de la camion care nu imi furniza suficiente date pentru calatoriile mele ca pieton. In varful muntelui am pierdut gps-ul. Asa am descoperit Google Maps.

In 18 luni am vizitat peste 100 orase europene, am ajuns la nivelul 9.Imi placea sa fac fotografii de calitate, sa pun la precizie locatiile.

Dupa un timp, locatiile noi adaugate sau modificarile mi se aprobau instantaneu. Multe fotografii panoramice postate in locuri unde mai erau alte fotografii 360, cea din prim plan era inlocuita cu a mea.

Am sters peste 4000 fotografii cu selfie, neclare si care nu erau in locatiile corespunzatoare

In urma cu vreo 3 luni am fost eliminat. Undeva am facut o greseala. Am facut cerere de 3 ori dar am fost respins

Nu am avut rabdare sa astept si am sters toate recenziile si fotografiile dinn care 1500 fotografii panoramice 360. Chiar imi pare rau ca le-am sters

Acum fac o cerere aici daca este posibil sa mi se aprobe sa incep de la inceput cu un cont nou, altul, nu cel vechi.

Imi cer mii de scuze daca am avut vreun comportament verbal indecent asupra altor LG. Imi cer iertare.

Candva in viitor, voi incepe sa postez fotografii in google map, in cazul in care voi fi acceptat sa devin eligibil LG. Daca nu, atunci ma voi multumi doar cu postarile pe grupurile local guides de pe facebook. Multumesc.

4 Likes

Hi @Ronin47 Remus

Nice to see you back.

As long as you don’t have 2 active Local Guides accounts and were not suspended for bad behaviors on Connect I believe there will not be a problem.

If you want someone to check your contributions in an early stage I would be happy to help.

I think your contributions will be valuable as you are visiting so many cities with time on your hands.

Cheers

Morten

Thats right keeping it :100: real

Hi @Ronin47

Please remember that, who is banned, through the account, is the person that is managing it, as the account is not acting independently of him.

Please read what Google say about using another account in: Why was I removed from the Local Guides program?

"If you think you may have been wrongfully removed from the program and your account hasn’t been reinstated for more than 10 days, don’t create a new account to post on Connect. (That’s against our program rules, too.)

Instead, fill out the Appeal form, letting us know you’ve been removed. Be sure to provide us with your Google Maps profile URL so we can look into it. It can take up to three weeks to investigate banned accounts, so please be patient. Our team will reach out privately as soon as we have an update.

Close this account now. Having two accounts is against the program rules , even if one of them has been suspended

Thank you for reading

As fi foarte onorat sa imi verifici fiecare detaliu la postariile viitoare pe care le voi face, in cazul in care mi se aproba sa fiu din nou eligibil.

Iti multumesc pentru sprijinul pe care totdeauna mi l-ai oferit si ai avut rabdare cu mine, consumand mult timp pentru a ma incuraja si a ma indruma ca sa fiu in randul celor ce sunt LG autentici, desi am ignorat multe aspecte si am ajuns in intuneric.

Multumesc pentru tot, iti multumesc si apreciez efortul tau, nu numai pentru mine, ci pentru toti aceia pe care-i ajuti.

Toate cele bune " Maestre " Morten. Mult respect.

1 Like

Iti multumesc pentru sfaturile bune pe care mi le-ai oferit, multumesc pentru timpul acordat, atat mie cat si altor LG, munca asta a voastra ca observatori si indrumatori este excelenta, ma depaseste, eu nu as avea rabdarea oe care o aveti voi. Sunteti geniali.

Indiferent care va fi verdictul pentru mine, eu va apreciez efortul pe care il faceti ca sa mentineti in pozitie optima acest program extraordinar - LGC.

Eu sunt atat de mic ca nici nu stiu cum sa inchid acest cont, va cer indrumari cum sa fac, inteleg ca trebuie inchis chiar daca ambele conturi sunt pe zero. Multumesc