Hi @PupinekPraha ,
The sunset is really cool indeed! Where is this photo taken?
Have a look at our 14 helpful tips for using Connect.
Hello @PupinekPraha ,
Welcome to Connect!
Thank you for sharing this beautiful picture with us. Sunrises and sunsets are of a unique splendor, especially when the location is amazing like the one on the photo.
Since this is your first post, you can always introduce yourself and get to know other Local Guides via our monthly topic Introduce Yourself - February 2019.
Thanks for sharing @PupinekPraha , looks very nice. Your map location is showing incorrect at an location in Indonesia. Here are my photos of snow in Prague. https://www.localguidesconnect.com/t5/General-Discussion/Friendship-Park-Park-P%C5%99%C3%A1telstv%C3%AD/m-p/1269782#M278371
Ahoj @PupinekPraha
Krásná fotografie. Děkujeme za sdílení a doufám, že jsi se měl na horách dobře.
Byli jste na sjezdovkách, běžkách, anebo na snowboardu? Já nejradši jezdím na snowboardu, ale běžky i sjezdovky mám také rád.
Změnil jsem ti tu lokaci na Alfa resort v Orlických horách (měl jsi tam Indonésii). Doufám, že teď je to správně.
Beautiful photo @PupinekPraha
Thank you for sharing with us
Ahoj Omlouvám se za špatně zadanou lokalitu nevím jak se to mohlo stát
Ahoj Je tady opravdu nádherně přidám pár fotek. Včera se mi povedly. No co se týče lyží tak nelyžuje radši sáňky to je větší sranda Pracuji jako číšník tak mám strach aby se mi něco nestalo. Děkuji za měnu lokace nevím jak se to mohlo stát
Ahoj @PupinekPraha
Aha, takže jsi tam pracovně. Jo souhlasím, sáňky jsou sranda :).
Pracuješ tedy jako číšník v Alfa resortu? Máš to jako stálou práci, nebo je to jen dočasná brigáda?
Jinak sněhu máte koukám docela dost.