udružimo se

KOLIKO NAS IMA IZ BOSNE I HERCEGOVINE…da se udružimo

2 Likes

Welcome @DzemoB to Local Guides and our Connect community forum. We are happy to have you here.

There are lots of ways to use the forum. Primarily it is a place to discuss and exchange with other Google Maps users who have joined the program of Local Guides - meaning people from around the world who want to help others find out about new places.

Why don’t you take a moment to introduce yourself to the other Local Guides? I encourage you to read through the tips on using this community before posting, too:). Feel free to explore also the other boards in the forum to share or find interesting topics, photos and suggestions.

Thanks and have fun with Local Guides!

1 Like

Pozdrav @DzemoB , slobodno piši, pitaj šta te interesuje i pridruži se ovo zajednici na G+ Bosnia and Herzegovina Local Guides

Koristi slobodno domaći jezik.

Nema nas mnogo iz BiH ovdje ali isto tako slabo ima ljudi na connect sa prostora exyu.

No slobodno pitaj, sharuj, objavljuj šta želiš…naravno ne baš sve :slight_smile:

Poz, Dragane, iz Živinica sam, kod Tuzle, zaista rijetko ulazim tu da bih nešto pisao, uglavnom objavim fotografije i to je to… ali me živo zanima…ukoliko znaš kuda ovo vodi…naše aktivnosti…komentari, objave i sl., ukoliko si upućen objasni mi…

1 Like

Pozdrav @DzemoB , ja imam neko svoje mišljenje ali…

Kako god, nakon određenih nedavnih promjena u programu ne znam šta da ti kažem…većinom se svodi na ove meet up-e…tj.program je apsolutno prilagođen zapadnim i razvijenim zemljama…

Ako neko nije oduševljen meet up-ima kao ja ostaje street view i tako dodavanje novih biznisa, informacija, fotografija…a sad su ubacili i novu opciju za dodavanje videa…no to ti je sve…od beneficija nema ništa, tj. kao ima nešto gratis jedan film i to ne skroz free i kao 3 mjeseca za google play music iako to mogu svi da dobiju iako nisu LG…

Tako da, trenutno nisi jedini koji ne vidi poentu…mnogi su pisali o tome…a ja…ja sam sasvim druga priča :smiley:

1 Like

Drago mi je da je tako…naravno, ako se razumijemo…a, šta radimo ovdje?? kuda ovo vodi??

1 Like

@AngelZel :smiley:

1 Like

مرحبا أخي @DzemoB

إن هذا الفضاء متاح للجميع ، وفقا لبعض شروط النشر والطريقة ، أما عن الإشتراك فالكل هنا سواسية ويمكنك البدأ بالتعريف بنفسك وبلدك وطريقة عيشك.

بالتوفيق أخي

1 Like

Nemam baš sve nabrojane uslove…ali probati ću se uklopiti…