Udhëtim në disa qytete

Idea ime është që të bëhet e mundshme që në google maps të shkruaj emrat e disa qyteteve të afërta dhe google maps të më tregoj të gjitha në një linjë nga ku të fillojë dhe të kthehem prap në të njëjtën pikë duke I vizituar të gjitha në një linjë pa ngatërruar rrugë të shumta. Kjo ide do të ndihmoj shum persona që punojnë si shpërndarës mallrash, duke I vendosur emrin e 3 apo 4 rrugëve të një qyteti,google maps ti tregoj nga më e afërta deri tek e fundit në nje linjë pa shtypur përsëri adres tjetër se ku të shkoj tani.

2 Likes

This feature is already available in Google Maps App, @naimbuduri

Have you tried to “add a stop” when preparing your navigation?

For more details you can read Add multiple destinations in Get directions & show routes

As you are suggesting an improvement in Google Maps, your proposal would fit better on the How tos topic. You can easily move it in there by editing your post.

simply press the three blue dots on your post then click on “edit”.

Edit your post - Why and How To will help you to do it

1 Like

Nuk e di si e ke bërë ti por muan në google maps në Android nuk po me funksionon gjëja që dua është si kjo në foto e cila është marr nga timeline që kam udhëtuar p.sh kur ti kërkojnë që të shkoj nga Pescara, Ankona, Termoli,Penne dhe të kthehem aty në pikën fillestare. Nëse mundësh me ma demonstu me nje video të shkurtër se si e bën do jem mirënjohës.

Hi @naimbuduri ,

Etiketova postimin tënd në How-tos sepse është tema e duhur për të. Kur keni një pyetje, mund të filloni një postim të ri ose të kërkoni nëse ka diçka të ngjashme me atë që po kërkoni tashmë në Connect.

Çfarë @ErmesT shpjegoi në komentin e tij, është që të kërkosh për vendin e parë që do të vizitosh dhe të shtosh vënde në itenerar që do të shkosh me opsionin ‘add stop’. Ky opsion është i disponueshëm në Android.

Vëndet që ti do të vizitosh duhet ti vendosesh ti manualisht një nga një.

3 Likes

Hi @naimbuduri

If you are looking for software to help you plan the most efficient route this is not available in Google Maps.

Companies delivering goods to a large amount of addresses pay big bucks for specialized software for this purpose. Often such software utilize data from Google Maps.

I hope this helps.

Cheers

Morten