Türkiye'den Kimler Var? Sizler Neler Yapıyorsunuz?

Merhaba arkadaşlar,

Google’un Yerel Rehberler projesini anlayıp, fayda sağlamam farklı nedenlerle kesintiye uğramıştı fakat şimdi müsait zamanım olduğu için katkıda bulunmaya başladım.

Biliyorum ki sizlerde bu projenin ne olduğunu konusunda ya bir şey anlamadınız ya da bu çalışmanın size ne gibi faydası olacağı kısmında takılıp kaldınız.

İşte bu nedenlerle Türkiye’de faaliyet gösteren yerel rehberler olarak bu başlık altında tanışmanın güzel olacağı kanaatindeyim.

Bu tanışma bildiklerimizi paylaşmak, birlikte işler yapmak, tecrübeleri aktarmak ve güzel dostluklar kurmak adına fırsat sağlayacaktır.

İlk olarak ben başlayayım. İsmim Erdinç, Kayseri’de yaşıyorum. Şu an için 3. seviyedeyim. Araştırmalarım sırasında seviye olarak yüzlerce puan alan birçok kişiye rastladım fakat yazdıkları yorumları incelediğimde yaptıkları işin sadece puan kazanmak olduğunu görünce üzüldüm. Mesela sırf yorum yapmak için mekanların birçoğuna sadece “iyi” yazıp geçen rehberler gibi. Bu yüzden bu programı güzelleştirmek ve kendimize bir şeyler katmak adına ne yapabiliriz noktasındayım ve 5 gibi üst seviyelere çıktığımızda bu rehberler buluşması gibi fırsatlar nedir bilenlerden duymak isterim, teşekkürler. Şimdiden memnun oldum.

9 Likes

Bir facebook grubu kurdum, buradan daha hızlı iletişim kurabiliriz.

https://www.facebook.com/groups/674666879366114/

Grupta gereksiz trafik yaşanmaması adına lütfen sadece yerel rehberler olan ve bu konuda katkı sağlayacak kimseleri ekleyelim.

4 Likes

Merhabalar,

İnnova Reklam & Web Tasarım Ajansı ekibi olarak buradayız. :slight_smile:

2 Likes

hakılısın sadece mekanlara iyi güzel eh işte yazarak puanlama alarak yada mekanın 6 7 fotoğrafını ekleyerek üst sıralara çıkan var. Meselan ben büyükçekmece bölgesindeyim bu bölgede girilmemiş 3 bin 4 bn yapı var kafat halen beklemede mesajı almaktayım. Bilgilerin gerçekliği var ama onay bekliyor bir bu durum birde eh işte yazanları gördükce artık diyoru yapmayacağım. Ama gerçekten ihtiyacım olduğunda ve yanlış bilgilendirimle yapıldığında bu sefer kendimi düzeltirken buluyorum.

3 Likes

Söylediklerinize aynen katılıyorum. Aslında eski puanlama sistemi daha iyiydi. Her mekan için bir resime puan veriliyordu. Şimdi ise resim başına 5 puan veriliyor. Aslında resim sayısını arttırmak için iyi ama çok alakasız resimler paylaşanlar var.

1 Like