ローカルガイドのレベルが下がりました

初めての投稿になります。

うまく投稿の意思を伝えられるか難しいですが。

実は急にローカルガイドのレベルが下がりました。10→9になりました。

少し前からレビューの写真が「アップロードは掲載待ち」になり、最近のものでなく、かなり古い、ビジネスのオーナーさんからレビューに対してありがとうと言うような返答をもらったようなものにでも過去に遡ってアップロードは掲載待ちになっているものがあります。それはランダムに行われている場合と、重複しているような場所が一つになった場合などにあるようです。しかし基準はよくわかりませんでした。実際このことと関係しているかはよくわかりません。

この場合どうしたらよいでしょうか。

4 Likes

Hai @Anonymous_3ac0003d80f115647c77bc18058141c7 .

How are you ?

I as far of my concern and I do check your Google Maps profile, yoir Level already back to Level 10.

Is it ?

Keep on contributing on Google Maps and here on Local Guides Connect.

Thank you for writing.

After a while the level is back to 10.

But many photos are still hidden.
Some of the older ones, 2-3 years old, are also hidden. I hope this too will be restored soon, as this is where I want to support the places I like and the people who work there.