اشتباه در ثبت مکان

درود

این دو نانوایی در کنار هم قرار دارند و یکی نانوایی سنگک و یکی نانوایی لواشی هست که نانوایی سنگک در نقشه وجود داشت و به ذهنم رسید تا نانوایی لواش را نیز ثبت کنم اما بعد از انجام کارها و ثبت مکان گوگل همان نانوایی قبلی را ثبت کرده.ایا این یک اشتباه از طرف گوگل هست؟

من نانوایی لواشی را کنار نانوایی سنگک ثبت کردم و به تایید هم رسید اما همان مکانی که وجود داشت با همان اسم قبلی!!!

چرا؟

4 Likes

درود @Behroz2

نمی‌دانم چرا این نام «گل گندم» این‌قدر برای نانوایی‌ها پراستفاده هست :sweat_smile:

سیستم هوشمند برای پرهیز از قرارگیری مکان تکراری، گاهی به‌صورت خودکار هنگام قرارگیری مکان مشابه، آن را با مکان اصلی ادغام می‌کند و در موارد کمی هم ممکن هست مکان‌های واقعا مجزا را هنگام ثبت ادغام کند

در این مورد خاص، اگر هر دو نانوایی لواش و سنگک متعلق به یک مجموعه هستند با توجه به این‌که کنار هم قرار دارند، بهترین کار قرارگیری «نانوایی گل گندم» است و سپس جزئیات این‌که چه نان‌هایی می‌فروشند را هم توسط عکس و هم نظر می‌توان بیان کرد.

اما اگر واقعا دو مجموعه‌ی جداگانه هستند، برای ثبت و پرهیز از ادغام شدن، حتما به موقعیت کاملا دقیق نشان‌گر، وجود شماره تلفن‌های جداگانه و ساعت کاری اختصاصی هر کدام دقت کنید. اگر باز هم مشکلی بود در پیام خصوصی بگویید. راستی، این راهنما هم برای ثبت دقیق‌تر نانوایی‌ها می‌تواند کاربردی باشد

1 Like