این دو نانوایی در کنار هم قرار دارند و یکی نانوایی سنگک و یکی نانوایی لواشی هست که نانوایی سنگک در نقشه وجود داشت و به ذهنم رسید تا نانوایی لواش را نیز ثبت کنم اما بعد از انجام کارها و ثبت مکان گوگل همان نانوایی قبلی را ثبت کرده.ایا این یک اشتباه از طرف گوگل هست؟
من نانوایی لواشی را کنار نانوایی سنگک ثبت کردم و به تایید هم رسید اما همان مکانی که وجود داشت با همان اسم قبلی!!!
نمیدانم چرا این نام «گل گندم» اینقدر برای نانواییها پراستفاده هست
سیستم هوشمند برای پرهیز از قرارگیری مکان تکراری، گاهی بهصورت خودکار هنگام قرارگیری مکان مشابه، آن را با مکان اصلی ادغام میکند و در موارد کمی هم ممکن هست مکانهای واقعا مجزا را هنگام ثبت ادغام کند
در این مورد خاص، اگر هر دو نانوایی لواش و سنگک متعلق به یک مجموعه هستند با توجه به اینکه کنار هم قرار دارند، بهترین کار قرارگیری «نانوایی گل گندم» است و سپس جزئیات اینکه چه نانهایی میفروشند را هم توسط عکس و هم نظر میتوان بیان کرد.
اما اگر واقعا دو مجموعهی جداگانه هستند، برای ثبت و پرهیز از ادغام شدن، حتما به موقعیت کاملا دقیق نشانگر، وجود شماره تلفنهای جداگانه و ساعت کاری اختصاصی هر کدام دقت کنید. اگر باز هم مشکلی بود در پیام خصوصی بگویید. راستی، این راهنما هم برای ثبت دقیقتر نانواییها میتواند کاربردی باشد