راهنمایی

سلام و درود به همه.

بعضی اوقات که فرصت هست گشت و گذاری در نقشه و مکانهای نزدیک و اطراف محل کار و زندگی ام میزنم و مکانهای ثبت شده در نقشه گوگل را نگاه میکنم و این کار برایم جذاب و لذت بخش هست.اما مواردی میبینم که به هیچ عنوان یک مکان نیستند و متاسفانه هرز نامه هستند و خیلی زیاد هم هستند و به نقشه جلوه بدی میدهند .

بطور مثال میبینم که شخصی داخل یک باغ وحش یک مکان با عنوان قفس دوستش ثبت کرده و یا مکانهایی با عنوان خانه پدر و مادرم در نقشه ثبت شده و یا یک کوچه را در نقشه به عنوان مکان ثبت کرده اند و نظر هم گذاشته اند .

حالا سوال این هست که من اینگونه مکانها را ویرایش میکنم و به عنوان هرز نامه اعلام میکنم.

آیا ایرادی از نظر قوانین نقشه بر من نیست؟

یا اینکه گوگل من را به عنوان کاربر بد نمیشناسد؟

3 Likes

درود @Behroz2

اگر تیتر پست‌ها را یک چیز اختصاصی درباره‌ی موضوع پست بنویسید خیلی بهتر هست

بله. در گوگل مپ با توجه به گستردگی‌اش مکان‌های هرز هم وجود دارند ولی درصد مکان‌های صحیح روی نقشه بسیار بیش‌تر است.

اما درباره‌ی پاک کردن مکان‌های هرز، نه تنها فعالیت نادرستی نیست بلکه کاملا هم صحیح هست و اتفاقا کارزاری هم در زمینه‌ی تمیز کردن نقشه داریم و نکات خوبی در آن نوشته شده است: تمیز کردن نقشه توسط راهنماهای محلی

در کل هم وقتی اطلاع کاملی از مشخصات یک مکان داریم و از صحت ویرایش‌مان طبق قواعد نقشه آگاهی داریم، مشکلی برای انجامش نیست و چه بهتر که به بودن اطلاعات درست روی نقشه کمک کنیم

1 Like