سوال

سلام.در عکسی که فرستادم یک بنگاه مشاوره املاک را میبینیم که اسم آن آب آ هست ولی در نقشه ۴۵متری گلشهر ثبت شده که اسم یک محله هست نه یک مکان واقعی.وقتی ویرایش میکنم و اصلاح نام را میزنم گوگل ویرایش من را نمی‌پذیرد.حالا سوالی دارم.

۱.اینکه آیا هوش گوگل ایراد دارد و ویرایش به این واضحی را نمی‌تواند تشخیص دهد؟

۲.یا یک جای کار من ایراد دارد و باید راه دیگری را انتخاب کنم؟

۳.در نقشه اسم کوچه ها و خیابانها و محله ها خیلی ایراد دارد و شاید باعث نارضایتی کاربران نقشه شود من در این کوچه ها و خیابانها هر روز رفت و آمد دارم و در این محله ها بزرگ شدم چرا گوگل ویرایشهای درست را نمی‌پذیرد.ایراد کار کجاست؟

1 Like

Hi @Behroz2

Since your country is under sanctions from the USA and Google is obliged to follow this, some features are limited in Iran.

Let me tag @Amiran for you since he knows very much about Google Maps in Iran.

Cheers

Morten

Thanks @MortenCopenhagen for tagging me

درود @Behroz2

۱. تأیید نشدن ویرایش‌ها موضوعی طبیعی هست و خود گوگل هم در فهرست ویرایش‌ها اگر روی نماد علامت سؤال بزنید توضیح داده که

در سیستم نظارتی ما، همه ویرایش‌ها ازنظر درستی بررسی می‌شوند. نمی‌توانیم همه ویرایش‌ها را تأیید کنیم و گاهی هم اشتباه می‌کنیم.

هوش مصنوعی امکان اشتباه دارد. این تشخیص به ویژه برای زبان فارسی و به ویژه ایران که منابع در اینترنت برای بررسی صحت ویرایش بسیار محدودتر هم هست، دشوارتر هم می‌شود.

زمانی که ویرایش رد می‌شود یعنی هوش مصنوعی نتوانسته “صحیح” بودن ویرایش را متوجه شود و الزاما به معنای نادرست بودن ویرایش نیست

در کل هوش مصنوعی در کنار هوش انسانی و نظارت خود کارمندان گوگل و کاربران فعالیت دارد و در کنار هم به تصحیح و تکمیل می‌پردازند و برای همه‌ی این‌ها هم امکان اشتباه هست

۲. در این مورد ویرایش شما درست بوده و مشکلی نداشته.

۳. هر ویرایش باید در جای خودش بررسی شود. اما از جمله برخی موارد کلی درباره‌ی این‌که چرا ویرایش جاده تأیید نمی‌شود می‌توان به همان ناتوانی هوش مصنوعی در پیدا کردن منابع کافی برای تأیید، نامگذاری غیراصولی و ناکامل جاده و البته روند فعالیت گذشته‌ی کاربر اشاره کرد

ضمنا به نام محله‌ها هم اشاره کردید، اما نام محله‌ها چیزی نیست که کاربران امکان ویرایش آن را داشته باشند. این موارد باید با مدارک رسمی در انجمن به گوگل گزارش شود

یک نکته هم اشاره کنم. خوب هست که عنوان پست‌ها را چیز واضحی بگذارید و نه عنوان‌های کلی مثل سؤال و در پست هم به یک موضوع مشخص بپردازید تا برای کاربران دیگر هم روشن و قابل استناد باشد :raised_hands: