آثار باستانی نقش رستم در دل کوه و در ارتفاع قرار گرفته مقبره چندین از پادشاهان ساسانی است
درود بر شما @S_Safavi
بله، بسیار جای ارزشمند و دیدنی است و یکی از مناطقی که همیشه گردشگران زیادی از آن بازدید میکنند
درود عزیز
پنج حفره در دل کوه و در ارتفاع چهل متری وجود دارد داخل حفره ها چند راه رو وجود دارد که هرکدام دارای پنج مقبره میباشد البته من یکی را دیدم بقیه را امکان بازدید ندارد
ممنون برای توضیحات کاملتر شما امیدوارم این آثار ارزشمند برای همه و برای آیندگان برجا و استوار بمونه
یک نکته هم عرض کنم. در این انجمن برای این که مخاطب متوجه پاسخ شما بشه، بهتر هست یک @ بذارین و بعد نام کاربری مخاطب رو از منویی که باز میشه انتخاب کنید. بعد ادامهی متن مورد نظرتون رو بنویسید. این طوری یک ایمیل به مخاطب فرستاده میشه مبنی بر اینکه پاسخی دریافت کرده
درود عزیز
تشکر از راهنمایی شما در زیر متن تیکی وجود دارد که اعلام میکند سوالی هست به من ایمیل شود من هم تیک را انجام دادم بازهم ممنون دستور شماهم انجام میدهم تشکرازشما
اختیار دارین. عرض کردم آقا
بله کاملا درسته. این کار رو من باید هنگام نوشتن پاسخ انجام بدم تا پاسخ شما رو مستقیم دریافت کنم. واقعیتش هم در همهی این سالهایی که فعالیت داشتم، خیلی کم از این گزینه استفاده کردم چون با توجه به شمار بالای پاسخها تعداد ایمیلها به شکل ناخواسته، خیلی زیاد میشه ولی از این به بعد برای مواردی که پاسخ مهم هست، با یادآوری شما حتما توجه بیشتری خواهم داشت
اما از طرفی شما هم میتونید با این کاری که عرض کردم، هر زمان من (مخاطب) رو متوجه پیام خودتون بکنین. منظورم همین کاری هست که من انجام دادم. ببینید اول همین متن علامت @ گذاشتم و نام کاربری شما رو نوشتم که به رنگ آبی دراومده. این طوری پیام هشداری به شما میاد
در هر حال ممنون از توجهتون