اولین سوالی که برام بوجود اومده ازشما میپرسم تا ذهنمو اصلاح کنید …
سوالم اینه که چجوری این انجمن میتونه به مردم من کمک کنه ؟؟؟؟ میدونیدکه ایران از یطرف تحریم هست واز طرفی هم فیلترینگ شدید اعمال میشه ودسترسیمون خیلی سخت ومحدوده…بهمین خاطراحساس میکنم این یک سرگرمی برای همه بحساب میاد نه یک جنبش ؟؟؟
برنامهی راهنمایان محلی یک برنامهی کاملا داوطلبانه و عامالمنفعه هست و به دنبال سود مادی در آن نیستیم. ما به بهبود نقشه طبق جهان واقعی کمک میکنیم و خودمان هم روزانه از نتایج کمکهای دیگران برای مسیریابی و یافتن مکانهای دلخواهمان کمک میگیریم. این اصلیترین مورد کمک انجمن و نقشه در فعالیتهای هر فرد است
برنامهی راهنمایان محلی برای گرد آمدن همهی افرادی تشکیل شده که علاقه به این کارهای داوطلبانه دارند تا با کمک هم اثرگذاری بیشتری داشته باشند و بیشتر طبق قواعد پیش بروند. قطعا جنبههای سرگرمکننده هم بخشی از همراهی افراد گوناگون هست و میتواند جذابیتهایی برای فعالیت مشتاقانهتر داشته باشد
بنابراین همانطور که گفته شد، این فعالیت داوطلبانه بهعنوان یک فعالیت جانبی برای هر فردی دنبال میشود و هدف آن کمک مستقیم به افراد در فعالیتهای غیر از نقشه نیست
اینطور که میبینم شما نظرات بسیاری را از اینترنت کپی کردهاید. نظر باید صرفا تجربهی شخصی افراد از مراجعه و دریافت خدمات از یک محل باشد
همینطور عکسهای تکراری و مشابه و نیز عکسهای با کیفیت پایین زیادی دارید. از سویی برخی عکسها و ویدیوها را هم از اینترنت کپی کرده و روی نقشه قرار دادهاید. همچنین اسکرین شات روی نقشه قرار دادهاید که به هیچ وجه مجاز نیست. به جز این عکسهای شخصی و دارای چهره هم در حساب خود دارید که مناسب نقشه نیست، چون نقشه فقط برای بیان ویژگیهای مکانی است نه ویژگیهای افراد
علاوه بر این برای بسیاری از نقاط و مناطق هم عکسها و ویدیوهای نامرتبط قرار دادهاید. عکس روی مناطق باید بیانگر ویژگیهای کلی یک مکان باشد. مانند نمای کلی از یک منطقه یا نمادهای مهم آن. اما عکسهای شما کاملا نامرتبط است
برای مثال عکسهایی که روی بلوار سجاد مشهد گذاشتهاید، به هیچ وجه مناسب نیست و باید حذف شود. همین عکسها را روی مسیر طبیعت گردی گپرگه - ونایی هم کپی کردهاید که نه تنها نادرست بلکه کاملا نامرتبط است و باید حذف شود
در کل فعالیت اصولی چه در زمینهی نظر و چه در زمینهی عکس ندارید و در موارد بسیاری خلاف قوانین نقشه عمل کردهاید که میتواند منجر به قطع دسترسی شما شود، بنابراین توصیه میکنم هر چه سریعتر این موارد نادرست را از حساب خود حذف نمایید
هدف شما میدونم کمک کردن وراهنمایی هست …اما. بعید میدونم همه چیز اینقدر آسون. اتفاق بیفته… وقتی یک هوش مصنوعی قرارباشه حق انتخاب داشته باشه که به تشخیصه خودش یک نمایه از خودشو مسدودکنه وهیچکس حتی دسترسی نداره بابت تماس. باهاش
درنتیجه خواهیم رسید به همون فیلمهای تخیلی اروپایی که نشان از نابودیه انسانها درآینده میدن
این که قصد ماندن یا رفتن داشته باشید یک مورد است، اینکه به قواعد محصولی که به اختیار خودتان استفاده میکنید احترام بگذارید و حق دیگران را در آن رعایت کنید، یک مورد دیگر. بنابراین مواردی که عرض کردم، حتما باید اصلاح شود
@arash-tores
ممنون برای اطلاع دادن. اگرچه این مورد هم با موضوع این پست شما نامرتبط است اما همانطور که در پست دیگر شما عرض کردم، هیچ فعالیت نادرستی روی نقشه دائمی نیست. فعالیت تجاری در قالب برنامهی راهنمایان محلی هم به روشنی خلاف قوانین نقشه است و در ابتدای پیوستن هم کاربر این موارد را میپذیرد بنابراین تا کنون دسترسی بسیاری از کاربران به این دلیل قطع شده است
این مورد هم قطعا توسط گوگل بررسی میشود و جلوی آن گرفته خواهد شد
اما گوگل روی وبسایتهای غیر، نظارتی ندارد بنابراین ممکن است چنین محتوای نادرستی در اینترنت بیابید اما فعالیت چنین کاربرانی در نقشه ادامه دار نخواهد بود. هر زمان چنین مواردی دیدید، از طریق یک پست جداگانه و بدون ذکر اطلاعات شخصی افراد، موضوع را مطرح کنید و یا جزئیات را در پیام خصوصی اطلاع دهید
نقشه برای حضور همهی افراد و ایجاد فرصت برابر، باید محیطی سالم و بدون سودجویی باشد و نقض قوانین آشکارا به این رویکرد آسیب میزند. برای همین باید جلوی فعالیتهای نادرست گرفته شود
متاسفانه از این موارد فراوان دیده شده اماچرا گوگل رسیدگی نمیکنه ؟؟؟؟گوگل نیازی به گزارش من وشما نداره اما چرا عکس العملی نشون نمیده ؟؟؟چون برای هدف بزرگتری برنامه ریزی شده است
لطفا به پاسخها دقیق توجه کنید. جلوی فعالیتهای نادرست بارها و بارها گزفته شده و بسیاری از کاربران که فعالیتهای خلاف قوانین انجام دادهاند ناراحت شدهاند که چرا حسابشان مسدود شده است. مثل دنیای واقعی که فعالیتهای نادرست همیشه وجود دارد، در نقشه و انجمن هم فعالیتهای نادرست هست اما از راههای گوناگون بر عملکرد کاربران نظارت میشود و جلوی فعالیتهای نادرست گرفته میشود. بنابراین هیچ فعالیت غلطی همیشگی نخواهد بود. این روند سالهاست که ادامه دارد. سال گذشته بیش از ۲ و نیم میلیون حساب با فعالیت نادرست، توسط هوش مصنوعی گوگل قطع دسترسی شدهاند
اما در کنار هوش مصنوعی، یکی از این عوامل نظارت هم خود کاربران هستند. اشاره شد که عملکرد وبسایتهای شخص ثالث در اختیار گوگل نیست اما کاربران میتوانند چنین محتواهای نادرستی را در وبسایتهای دیگر به گوگل اطلاع دهند